-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 601.9 קק״ל 1805.7 קק״לפחמימות 46.9 גרם 140.7 גרםשומן 73.7 גרם 221.0 גרםנתרן 244.7 מ״ג 734.2 מ״גחלבון 71.5 גרם 214.4 גרםסיבים תזונתיים 36.5 גרם 109.6 גרםשומן רווי 62.4 גרם 187.2 גרםכולסטרול 34.0 מ״ג 102.0 מ״גסידן 64.9 מ״ג 194.7 מ״גברזל 36.9 מ״ג 110.6 מ״גאשלגן 687.2 מ״ג 2061.7 מ״גאבץ 35.2 מ״ג 105.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות602
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 601.9 קק״ל 1805.7 קק״לפחמימות 46.9 גרם 140.7 גרםשומן 73.7 גרם 221.0 גרםנתרן 244.7 מ״ג 734.2 מ״גחלבון 71.5 גרם 214.4 גרםסיבים תזונתיים 36.5 גרם 109.6 גרםשומן רווי 62.4 גרם 187.2 גרםכולסטרול 34.0 מ״ג 102.0 מ״גסידן 64.9 מ״ג 194.7 מ״גברזל 36.9 מ״ג 110.6 מ״גאשלגן 687.2 מ״ג 2061.7 מ״גאבץ 35.2 מ״ג 105.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 602 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/3 בקבוק רוטב קארי ירוקמזרח מערבאו לפי החריפות
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערבאו לפי הטעם
-
1 כוס שעועית ירוקה טרייהאו קפואה
-
1 ברוקולימפורק לפרחים קטנים
-
1 כוס עגבניות שריחצויות
-
500 גרם פילה דג סלמוןאו כל דג אחר שאוהבים, חתוך לחתיכות גדולות
-
חופן כוסברהעלים
הגשה
-
חופן כוסברהעלים
-
חופן פלפל צ’ילי אדוםחתוך לטבעות קטנות
אופן הכנה
- מחממים את קרם הקוקוס במחבת גדולה עד שהוא כמעט רותח.
- מוסיפים את רוטב הקארי הירוק, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה על אש נמוכה. מוסיפים גם את רוטב הסויה, ממשיכים לערבב, טועמים ומתקנים את התיבול.
- מכניסים לרוטב את השעועית, הברוקולי ועגבניות השרי, מערבבים ומבשלים במשך 2-3 דקות, עד שהירקות מתחילים להתרכך אך נשארים פריכים.
- מוסיפים למחבת את חתיכות הדג, יוצקים מעל את הרוטב בעזרת כף וממשיכים לבשל במשך 3-4 דקות, עד שהדג מוכן.
- מפזרים מעל הדגים עלי כוסברה ומכבים את האש.
- מגישים את תבשיל הקארי על מצע אורז לבן. לפני ההגשה מפזרים עוד עלי כוסברה וטבעות צ’ילי אדום.
אופן הכנה
- מחממים את קרם הקוקוס במחבת גדולה עד שהוא כמעט רותח.
- מוסיפים את רוטב הקארי הירוק, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה על אש נמוכה. מוסיפים גם את רוטב הסויה, ממשיכים לערבב, טועמים ומתקנים את התיבול.
- מכניסים לרוטב את השעועית, הברוקולי ועגבניות השרי, מערבבים ומבשלים במשך 2-3 דקות, עד שהירקות מתחילים להתרכך אך נשארים פריכים.
- מוסיפים למחבת את חתיכות הדג, יוצקים מעל את הרוטב בעזרת כף וממשיכים לבשל במשך 3-4 דקות, עד שהדג מוכן.
- מפזרים מעל הדגים עלי כוסברה ומכבים את האש.
- מגישים את תבשיל הקארי על מצע אורז לבן. לפני ההגשה מפזרים עוד עלי כוסברה וטבעות צ’ילי אדום.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
האם אפשר להשתמש במחית קארי אדום? אם כן האם דורש איזשהו שינוי של המתכון?
היי יערה, ניתן להשתמש בקארי אדום וזה אינו דורש שינוי של המתכון
האם אפשר להשתמש ברוקולי קפוא?
היי יערה, כן
אפשר לקבל מתכון של דג מטוגן (דוגמת שניצל) איך הוא לא מתפרק בטיגון? ואיזה סוג דג הכי מתאים לזה?תודה
היי שיפי, אפשר לכתוב בשורת החיפוש באתר “דג מטוגן” ולמצוא שלל מתכונים (עם דגים שונים), מוזמנת להציץ:
https://foody.co.il/?s=%D7%93%D7%92%20%D7%9E%D7%98%D7%95%D7%92%D7%9F