קדירה משגעת של קארי דגים

רוצים לגוון את מנת הדגים הקבועה שלכם? קבלו מתכון נהדר ולא מסובך לקארי דגים עם דג סלמון, קרם קוקוס, ירקות ירוקים ועגבניות שרי
רוצים לגוון את מנת הדגים הקבועה שלכם? קבלו מתכון נהדר ולא מסובך לקארי דגים עם דג סלמון, קרם קוקוס, ירקות ירוקים ועגבניות שרי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    602
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 601.9 קק״ל 1805.7 קק״ל
    פחמימות 46.9 גרם 140.7 גרם
    שומן 73.7 גרם 221.0 גרם
    נתרן 244.7 מ״ג 734.2 מ״ג
    חלבון 71.5 גרם 214.4 גרם
    סיבים תזונתיים 36.5 גרם 109.6 גרם
    שומן רווי 62.4 גרם 187.2 גרם
    כולסטרול 34.0 מ״ג 102.0 מ״ג
    סידן 64.9 מ״ג 194.7 מ״ג
    ברזל 36.9 מ״ג 110.6 מ״ג
    אשלגן 687.2 מ״ג 2061.7 מ״ג
    אבץ 35.2 מ״ג 105.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    602
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 601.9 קק״ל 1805.7 קק״ל
    פחמימות 46.9 גרם 140.7 גרם
    שומן 73.7 גרם 221.0 גרם
    נתרן 244.7 מ״ג 734.2 מ״ג
    חלבון 71.5 גרם 214.4 גרם
    סיבים תזונתיים 36.5 גרם 109.6 גרם
    שומן רווי 62.4 גרם 187.2 גרם
    כולסטרול 34.0 מ״ג 102.0 מ״ג
    סידן 64.9 מ״ג 194.7 מ״ג
    ברזל 36.9 מ״ג 110.6 מ״ג
    אשלגן 687.2 מ״ג 2061.7 מ״ג
    אבץ 35.2 מ״ג 105.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מערכת Foody
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את קרם הקוקוס במחבת גדולה עד שהוא כמעט רותח.
  2. מוסיפים את רוטב הקארי הירוק, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה על אש נמוכה. מוסיפים גם את רוטב הסויה, ממשיכים לערבב, טועמים ומתקנים את התיבול.
  3. מכניסים לרוטב את השעועית, הברוקולי ועגבניות השרי, מערבבים ומבשלים במשך 2-3 דקות, עד שהירקות מתחילים להתרכך אך נשארים פריכים.
  4. מוסיפים למחבת את חתיכות הדג, יוצקים מעל את הרוטב בעזרת כף וממשיכים לבשל במשך 3-4 דקות, עד שהדג מוכן.
  5. מפזרים מעל הדגים עלי כוסברה ומכבים את האש.
  6. מגישים את תבשיל הקארי על מצע אורז לבן. לפני ההגשה מפזרים עוד עלי כוסברה וטבעות צ’ילי אדום.

    קארי דגים עם ירקות ירוקים ועגבניות שרי 2
    מנת דגים מקורית ומפתיעה. צילום: שי נייבורג, סטיילינג קולינרי: מיכל לוי אלחלל


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קדירה משגעת של קארי דגים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    יערה

    האם אפשר להשתמש במחית קארי אדום? אם כן האם דורש איזשהו שינוי של המתכון?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יערה, ניתן להשתמש בקארי אדום וזה אינו דורש שינוי של המתכון

    Avatar
    יערה

    האם אפשר להשתמש ברוקולי קפוא?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יערה, כן

    Avatar
    שיפי

    אפשר לקבל מתכון של דג מטוגן (דוגמת שניצל) איך הוא לא מתפרק בטיגון? ואיזה סוג דג הכי מתאים לזה?תודה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות