קובה משוויה עם פיצוחים
קובה משוויה - קובה צלויה עם טעמים נהדרים וקראנץ' של אגוזים שרק מוסיף. מתכון זריז שיסדר לכם את ארוחת הצהריים עם טעם של ארוחה מושקעת
קובה משוויה - קובה צלויה עם טעמים נהדרים וקראנץ' של אגוזים שרק מוסיף. מתכון זריז שיסדר לכם את ארוחת הצהריים עם טעם של ארוחה מושקעת
- פרח רסלן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 905.3 קק״ל 4526.7 קק״לפחמימות 81.7 גרם 408.5 גרםשומן 41.6 גרם 208.0 גרםנתרן 351.7 מ״ג 1758.5 מ״גחלבון 47.7 גרם 238.5 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 21.2 גרםשומן רווי 14.8 גרם 74.0 גרםכולסטרול 126.3 מ״ג 631.4 מ״גסידן 98.7 מ״ג 493.5 מ״גברזל 6.1 מ״ג 30.6 מ״גאשלגן 875.3 מ״ג 4376.5 מ״גאבץ 11.2 מ״ג 56.2 מ״גסגור
-
מרכיבים21
-
הכנה 40 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות905
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 905.3 קק״ל 4526.7 קק״לפחמימות 81.7 גרם 408.5 גרםשומן 41.6 גרם 208.0 גרםנתרן 351.7 מ״ג 1758.5 מ״גחלבון 47.7 גרם 238.5 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 21.2 גרםשומן רווי 14.8 גרם 74.0 גרםכולסטרול 126.3 מ״ג 631.4 מ״גסידן 98.7 מ״ג 493.5 מ״גברזל 6.1 מ״ג 30.6 מ״גאשלגן 875.3 מ״ג 4376.5 מ״גאבץ 11.2 מ״ג 56.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 21 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 905 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
מעטפת
מילוי
-
400 גרם בשר בקר טחון
-
1 בצל גדול
-
1/2 כוס אגוזי מלךמטוגנים
-
1/4 כוס אגוזי קשיו קלוייםמטוגנים
-
1/4 כוס פיסטוקים קלופים קלוייםמטוגנים
-
1 קורט מלח דקלפי הטעם
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
2 כפות גרנדין
-
1 כף סומאק
-
1 כפית בהרט
אופן הכנה
- מכינים את מעטפת הקובה: טוחנים את הבשר עם השומן במעבד מזון עם כפית מלח עד שמתקבל מרקם קרמי ורוד.
- טוחנים את הבורגול, עשבי התיבול, הפלפלים, והתבלינים באותו מעבד מזון.
- מערבבים את קרם הבשר עם תערובת הפלפלים והבורגול ומעבדים היטב בידיים רטובות עד לקבלת מעטפת רכה. צריך להרטיב את הידיים אם התערובת מרגישה יבשה, כך שתצא בסוף מעטפת רכה ומעט מימית.
- מכינים את תערובת המילוי: מקפיצים את הבצל עם מעט שמן זית עד לשקיפות. מוסיפים את הבשר ומקפיצים ביחד. דקה לפני שהתערובת מוכנה, מוסיפים את הסומאק, הפלפל ומלח. מקפיצים ביחד ומכבים את האש.
- מחממים את הנינג’ה גריל על תכנית גריל ולחום מקסימלי.
- שוברים את הפיצוחים הקלויים בקערה, ביד או בעזרת פטיש, ומוסיפים אותם לתערובת המילוי.
- מוסיפים סירופ רימונים ומערבבים ביחד. לאחר מכן מניחים את המילוי בצד להתקרר.
- מחלקים את התערובת של המעטפת ל-10 כדורים, ועוטפים אותם בניילון כדי שלא יתייבשו.
- כל פעם משטחים 2 כדורים. על אחד מניחים 2 כפות מתערובת המילוי וסוגרים עם הקובה השנייה.
- מהדקים וסוגרים, נעזרים בידיים רטובות אם יש סדקים.
- עושים את אותה הפעולה עם שאר הכדורים.
- משמנים ומכניסים את הקובות לנינג׳ה.
- צולים משני הצדדים, 3-4 דקות לכל צד.
- מגישים עם ממרח שום לבנוני, או סירופ רימונים.
אופן הכנה
- מכינים את מעטפת הקובה: טוחנים את הבשר עם השומן במעבד מזון עם כפית מלח עד שמתקבל מרקם קרמי ורוד.
- טוחנים את הבורגול, עשבי התיבול, הפלפלים, והתבלינים באותו מעבד מזון.
- מערבבים את קרם הבשר עם תערובת הפלפלים והבורגול ומעבדים היטב בידיים רטובות עד לקבלת מעטפת רכה. צריך להרטיב את הידיים אם התערובת מרגישה יבשה, כך שתצא בסוף מעטפת רכה ומעט מימית.
- מכינים את תערובת המילוי: מקפיצים את הבצל עם מעט שמן זית עד לשקיפות. מוסיפים את הבשר ומקפיצים ביחד. דקה לפני שהתערובת מוכנה, מוסיפים את הסומאק, הפלפל ומלח. מקפיצים ביחד ומכבים את האש.
- מחממים את הנינג’ה גריל על תכנית גריל ולחום מקסימלי.
- שוברים את הפיצוחים הקלויים בקערה, ביד או בעזרת פטיש, ומוסיפים אותם לתערובת המילוי.
- מוסיפים סירופ רימונים ומערבבים ביחד. לאחר מכן מניחים את המילוי בצד להתקרר.
- מחלקים את התערובת של המעטפת ל-10 כדורים, ועוטפים אותם בניילון כדי שלא יתייבשו.
- כל פעם משטחים 2 כדורים. על אחד מניחים 2 כפות מתערובת המילוי וסוגרים עם הקובה השנייה.
- מהדקים וסוגרים, נעזרים בידיים רטובות אם יש סדקים.
- עושים את אותה הפעולה עם שאר הכדורים.
- משמנים ומכניסים את הקובות לנינג׳ה.
- צולים משני הצדדים, 3-4 דקות לכל צד.
- מגישים עם ממרח שום לבנוני, או סירופ רימונים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אנסה את הקובה שלכם
עולה חדווה, שתפי איך יצא ובתיאבון