קוקטייל רוזטה, אוזו וליצ’י
קוקטייל ים תיכוני שמח ומתקתק עם ליצ'י קפוא במקום קוביות קרח. מדובר בקוקטייל רוזטה חגיגי שמעלה את מצב הרוח ומשתלב מעולה בבראנץ' או מסיבת צהריים
קוקטייל ים תיכוני שמח ומתקתק עם ליצ'י קפוא במקום קוביות קרח. מדובר בקוקטייל רוזטה חגיגי שמעלה את מצב הרוח ומשתלב מעולה בבראנץ' או מסיבת צהריים
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 143.9 קק״ל 575.5 קק״לפחמימות 30.8 גרם 123.1 גרםשומן 9.1 גרם 36.4 גרםנתרן 4.7 מ״ג 18.9 מ״גחלבון 1.1 גרם 4.5 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 28.7 מ״ג 114.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 64.4 מ״ג 257.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 3 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות144
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 143.9 קק״ל 575.5 קק״לפחמימות 30.8 גרם 123.1 גרםשומן 9.1 גרם 36.4 גרםנתרן 4.7 מ״ג 18.9 מ״גחלבון 1.1 גרם 4.5 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 28.7 מ״ג 114.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 64.4 מ״ג 257.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 3 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 144 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מסננים את הליצ’י, את הנוזל יוצקים לקנקן, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר. מניחים את הליצ’י בקופסת אחסון. מעבירים למקפיא ל-3 שעות לפחות.
- שומרים את האוזו והרוזטה בקירור על מנת שיהיו קרים גם כן.
- יוצקים רוזטה, אוזו ומים לקנקן עם הנוזל של הליצ’י, מוסיפים את הליצ’י הקפואים ועלי נענע ומערבבים היטב. יוצקים לכוסות אישיות ומגישים.
אופן הכנה
- מסננים את הליצ’י, את הנוזל יוצקים לקנקן, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר. מניחים את הליצ’י בקופסת אחסון. מעבירים למקפיא ל-3 שעות לפחות.
- שומרים את האוזו והרוזטה בקירור על מנת שיהיו קרים גם כן.
- יוצקים רוזטה, אוזו ומים לקנקן עם הנוזל של הליצ’י, מוסיפים את הליצ’י הקפואים ועלי נענע ומערבבים היטב. יוצקים לכוסות אישיות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן