-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 343.4 קק״ל 2060.3 קק״לפחמימות 42.8 גרם 256.6 גרםשומן 14.8 גרם 88.5 גרםנתרן 53.0 מ״ג 318.3 מ״גחלבון 9.0 גרם 53.7 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.1 גרםשומן רווי 4.7 גרם 28.2 גרםכולסטרול 46.7 מ״ג 280.3 מ״גסידן 59.0 מ״ג 353.9 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 107.4 מ״ג 644.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 25 דק׳כולל 24 שעות ו-25 דק׳
-
קלוריות343
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 343.4 קק״ל 2060.3 קק״לפחמימות 42.8 גרם 256.6 גרםשומן 14.8 גרם 88.5 גרםנתרן 53.0 מ״ג 318.3 מ״גחלבון 9.0 גרם 53.7 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.1 גרםשומן רווי 4.7 גרם 28.2 גרםכולסטרול 46.7 מ״ג 280.3 מ״גסידן 59.0 מ״ג 353.9 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 107.4 מ״ג 644.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 3.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 24 שעות ו-25 דק׳ | קלוריות 343 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
גלידה
-
1 1/4 כוסות חלב 3%
-
1/3 כוס גבינת שמנת
-
4 כפיות סוכר לבן
-
2 כפיות תמצית וניל
עוגיות
-
180 גרם ממרח שוקולד אגוזיםנוטלה
-
150 גרם קמח לבן
-
1 ביצה M
אופן הכנה
- מתחילים עם הגלידה: יוצקים את מרכיבי הגלידה לכוס הערבול של נינג’ה קרימי ומערבבים היטב.
- מקפיאים למשך 24 שעות.
- מכינים את העוגיות: בוחרים בתוכנית “אפייה” בנינג’ה גריל, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 8 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- בזמן שהמכשיר מתחמם מערבבים את ממרח השוקולד והביצה בקערה עד לאיחוד. מוסיפים פנימה את הקמח ומערבבים היטב.
- מכניסים את התערובת למקרר למשך 20 דקות.
- בעזרת כפות הידיים יוצרים עיגולים מהבצק של 30 גרם כל אחד.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את העוגיות על סלסלת טיגון האוויר, וסוגרים את המכסה.
- מרכיבים את הקוקילידה: שהגלידה הייתה לילה במקפיא מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- כשהגלידה מוכנה גורפים כדור בעזרת כף גלידה, ומניחים במרכז העוגייה (על הצד השטוח שלה).
- מכסים בעוגייה נוספת ומהדקים קלות, עד שהגלידה משתטחת על כל פני העוגייה.
- מגישים מיד ומפדרים באבקת סוכר.
אופן הכנה
- מתחילים עם הגלידה: יוצקים את מרכיבי הגלידה לכוס הערבול של נינג’ה קרימי ומערבבים היטב.
- מקפיאים למשך 24 שעות.
- מכינים את העוגיות: בוחרים בתוכנית “אפייה” בנינג’ה גריל, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 8 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- בזמן שהמכשיר מתחמם מערבבים את ממרח השוקולד והביצה בקערה עד לאיחוד. מוסיפים פנימה את הקמח ומערבבים היטב.
- מכניסים את התערובת למקרר למשך 20 דקות.
- בעזרת כפות הידיים יוצרים עיגולים מהבצק של 30 גרם כל אחד.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את העוגיות על סלסלת טיגון האוויר, וסוגרים את המכסה.
- מרכיבים את הקוקילידה: שהגלידה הייתה לילה במקפיא מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- כשהגלידה מוכנה גורפים כדור בעזרת כף גלידה, ומניחים במרכז העוגייה (על הצד השטוח שלה).
- מכסים בעוגייה נוספת ומהדקים קלות, עד שהגלידה משתטחת על כל פני העוגייה.
- מגישים מיד ומפדרים באבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן