-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 402.0 קק״ל 2412.2 קק״לפחמימות 38.0 גרם 228.2 גרםשומן 24.7 גרם 148.0 גרםנתרן 143.1 מ״ג 858.5 מ״גחלבון 2.5 גרם 14.9 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 12.2 גרםשומן רווי 15.4 גרם 92.5 גרםכולסטרול 55.2 מ״ג 331.0 מ״גסידן 45.5 מ״ג 272.9 מ״גברזל 1.8 מ״ג 10.6 מ״גאשלגן 189.0 מ״ג 1134.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות402
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 402.0 קק״ל 2412.2 קק״לפחמימות 38.0 גרם 228.2 גרםשומן 24.7 גרם 148.0 גרםנתרן 143.1 מ״ג 858.5 מ״גחלבון 2.5 גרם 14.9 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 12.2 גרםשומן רווי 15.4 גרם 92.5 גרםכולסטרול 55.2 מ״ג 331.0 מ״גסידן 45.5 מ״ג 272.9 מ״גברזל 1.8 מ״ג 10.6 מ״גאשלגן 189.0 מ״ג 1134.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 5.0 מ״גסגור
שוקולד וקצפת הם שידוך משמיים. הקינוח הזה ישבה את לב כל האורחים, המשפחה וגם הילדים! כמה הוא פשוט וקל להכנה, ככה הוא טעים ועשיר. קרם השוקולד במרקם שמזכיר פודינג והקצפת מעט מתקתקה. קינוח כוסות שניתן להכין מראש ולהוציא במידת הצורך. אז רוצו להכין, לבחור איזה תוספות שמתחשק מעל, להביא כפית ארוכה ולהתפנק.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 402 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מעדן שוקולד
-
2 מיכלים שמנת לבישול 9%
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר לבן
-
20 גרם חמאה
-
1 קורט מלח דק
-
3 כפות קורנפלור
-
80 מ"ל מים
-
100 גרם שוקולד מריר
קצפת
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות אבקת סוכר
הגשה
-
50 גרם שוקולד מרירמגורד
אופן הכנה
- מכינים את מעדן השוקולד: בקערת המיקסר ממיסים את השוקולד המריר בפונקציית ההמסה.
- בקערת המיקסר עם וו הקצפה שמים את השמנת, הסוכר, המלח והחמאה וטורפים על פונקציית המסה, עד שהכול הופך למסה חלקה וחמה.
- מערבבים בכוס את הקורנפלור והמים, עד שהקורנפלור נמס לחלוטין.
- מוסיפים את הקורנפלור למיקסר וממשיכים לטרוף על מהירות נמוכה במשך 2 דקות.
- מוסיפים את השוקולד וממשיכים לטרוף עד שהכול הופך לתערובת אחידה. יוצקים לכוסות ומקררים.
- מכינים את הקצפת: מקציפים במיקסר את השמנת ואבקת הסוכר לקצפת יציבה.
- מניחים קצפת בכל כוס קינוח ומקשטים בשוקולד או אגוזים או פירות.
אופן הכנה
- מכינים את מעדן השוקולד: בקערת המיקסר ממיסים את השוקולד המריר בפונקציית ההמסה.
- בקערת המיקסר עם וו הקצפה שמים את השמנת, הסוכר, המלח והחמאה וטורפים על פונקציית המסה, עד שהכול הופך למסה חלקה וחמה.
- מערבבים בכוס את הקורנפלור והמים, עד שהקורנפלור נמס לחלוטין.
- מוסיפים את הקורנפלור למיקסר וממשיכים לטרוף על מהירות נמוכה במשך 2 דקות.
- מוסיפים את השוקולד וממשיכים לטרוף עד שהכול הופך לתערובת אחידה. יוצקים לכוסות ומקררים.
- מכינים את הקצפת: מקציפים במיקסר את השמנת ואבקת הסוכר לקצפת יציבה.
- מניחים קצפת בכל כוס קינוח ומקשטים בשוקולד או אגוזים או פירות.
הערות
- ניתן לקשט באגוזים מסוכרים ותותים טריים
הערות
- ניתן לקשט באגוזים מסוכרים ותותים טריים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
ממליצה בחום,
תודה רבה, אפרת!
ואם אין לי מיקסר כזה משוכלל…?
אז את שלב ההמסה עושים בבן מארי