קישוטי שוקולד מושלמים לעוגה ללא שקית זילוף!
רוצים עוגה מעוצבת לאירוע? יש לנו פטנט מושלם להכנת קישוטי שוקולד מדהימים שאפשר להניח על כל עוגה וברגע להפוך אותה ל'וואו'! לא צריך שום אביזר מיוחד. יש לכם נייר אפייה בבית? הסתדרתם!
רוצים עוגה מעוצבת לאירוע? יש לנו פטנט מושלם להכנת קישוטי שוקולד מדהימים שאפשר להניח על כל עוגה וברגע להפוך אותה ל'וואו'! לא צריך שום אביזר מיוחד. יש לכם נייר אפייה בבית? הסתדרתם!
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7210.0 קק״ל 7210.0 קק״לפחמימות 6250.0 גרם 6250.0 גרםשומן 6196.2 גרם 6196.2 גרםנתרן 6312.0 מ״ג 6312.0 מ״גחלבון 6143.8 גרם 6143.8 גרםסיבים תזונתיים 6132.4 גרם 6132.4 גרםשומן רווי 6170.8 גרם 6170.8 גרםכולסטרול 6174.0 מ״ג 6174.0 מ״גסידן 6530.0 מ״ג 6530.0 מ״גברזל 6132.4 מ״ג 6132.4 מ״גאשלגן 6704.0 מ״ג 6704.0 מ״גאבץ 6133.5 מ״ג 6133.5 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות7210
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7210.0 קק״ל 7210.0 קק״לפחמימות 6250.0 גרם 6250.0 גרםשומן 6196.2 גרם 6196.2 גרםנתרן 6312.0 מ״ג 6312.0 מ״גחלבון 6143.8 גרם 6143.8 גרםסיבים תזונתיים 6132.4 גרם 6132.4 גרםשומן רווי 6170.8 גרם 6170.8 גרםכולסטרול 6174.0 מ״ג 6174.0 מ״גסידן 6530.0 מ״ג 6530.0 מ״גברזל 6132.4 מ״ג 6132.4 מ״גאשלגן 6704.0 מ״ג 6704.0 מ״גאבץ 6133.5 מ״ג 6133.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 7210 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 שוקולד מריר
-
200 גרם שוקולד לבן
אופן הכנה
- מכינים עוגה כרצונכם ומצפים אותה בקרם.
- מכינים מזלפים מנייר אפייה: לוקחים שני סנו סושי- נייר אפייה טבעי וגוזרים אותם עם מספריים למלבנים בגודל של 15*20 סנטימטר.
- מגלגלים כל מלבן לצורת חרוט.
- מקפלים את הקצוות העליונים של החרוט פנימה ליצירת פתח רחב ככל הניתן.
- ממיסים את השוקולד בבן מארי: שוברים את השוקולד המריר לקוביות ומעבירים אותן לקערת זכוכית. מחממים בסיר מים עד לרתיחה ואז מעמידים את הקערה על הסיר כך שהיא לא תיגע במים אלא רק תתחמם מחום האדים. מערבבים את השוקולד עד המסה מוחלטת.
- עושים את אותה הפעולה בסיר נוסף עם השוקולד הלבן.
- מכינים את הקישוטים: גוזרים נייר אפייה למלבן ארוך (בהיקף של העוגה) וברוחב של קצת יותר מגובה העוגה שאתם רוצים לקשט.
- מניחים את נייר האפייה על משטח עבודה.
- ממלאים כל חרוט בשוקולד המומס. מקפלים את קצוות החרוט העליונים וגוזרים בעזרת מספריים חריץ קטן בתחתית החרוט.
- מתחילים עם השוקולד הכהה ויוצרים דוגמאות בסגנון פרי סטייל לאורך ולרוחב הנייר.
- ממשיכים באותה צורה עם השוקולד הלבן, מעל דוגמת השוקולד הכהה.
- ממתינים כמה דקות שהשוקולד יתמצק מעט אבל עדיין יישאר גמיש לא יתקשה לחלוטין.
- מרימים בזהירות את נייר האפייה המקושט ועוטפים בו את העוגה עם הקרם כשהחלק עם השוקולד לכיוון פני העוגה, אך לא נוגע בה.
- אחרי כמה דקות, כשהשוקולד כבר יבש לגמרי, מסירים בעדינות את נייר האפייה. דוגמת השוקולד נשארת כשהיא עוטפת את העוגה.
אופן הכנה
- מכינים עוגה כרצונכם ומצפים אותה בקרם.
- מכינים מזלפים מנייר אפייה: לוקחים שני סנו סושי- נייר אפייה טבעי וגוזרים אותם עם מספריים למלבנים בגודל של 15*20 סנטימטר.
- מגלגלים כל מלבן לצורת חרוט.
- מקפלים את הקצוות העליונים של החרוט פנימה ליצירת פתח רחב ככל הניתן.
- ממיסים את השוקולד בבן מארי: שוברים את השוקולד המריר לקוביות ומעבירים אותן לקערת זכוכית. מחממים בסיר מים עד לרתיחה ואז מעמידים את הקערה על הסיר כך שהיא לא תיגע במים אלא רק תתחמם מחום האדים. מערבבים את השוקולד עד המסה מוחלטת.
- עושים את אותה הפעולה בסיר נוסף עם השוקולד הלבן.
- מכינים את הקישוטים: גוזרים נייר אפייה למלבן ארוך (בהיקף של העוגה) וברוחב של קצת יותר מגובה העוגה שאתם רוצים לקשט.
- מניחים את נייר האפייה על משטח עבודה.
- ממלאים כל חרוט בשוקולד המומס. מקפלים את קצוות החרוט העליונים וגוזרים בעזרת מספריים חריץ קטן בתחתית החרוט.
- מתחילים עם השוקולד הכהה ויוצרים דוגמאות בסגנון פרי סטייל לאורך ולרוחב הנייר.
- ממשיכים באותה צורה עם השוקולד הלבן, מעל דוגמת השוקולד הכהה.
- ממתינים כמה דקות שהשוקולד יתמצק מעט אבל עדיין יישאר גמיש לא יתקשה לחלוטין.
- מרימים בזהירות את נייר האפייה המקושט ועוטפים בו את העוגה עם הקרם כשהחלק עם השוקולד לכיוון פני העוגה, אך לא נוגע בה.
- אחרי כמה דקות, כשהשוקולד כבר יבש לגמרי, מסירים בעדינות את נייר האפייה. דוגמת השוקולד נשארת כשהיא עוטפת את העוגה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן