סנו רקע

קליפורניה טאקוס – טאקו דגים במרינדה

טאקו דגים במרינדה עם סלט קולסלאו, סלסלת מנגו ורוטב כוסברה שום - חגיגה של טעמים בפה, מנה ראשונה או עיקרית מושלמת למי שרוצה להתפנק
טאקו דגים במרינדה עם סלט קולסלאו, סלסלת מנגו ורוטב כוסברה שום - חגיגה של טעמים בפה, מנה ראשונה או עיקרית מושלמת למי שרוצה להתפנק
  • דנה רייכר
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    24
  • הכנה שעה ו-15 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    539
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 538.6 קק״ל 2154.5 קק״ל
    פחמימות 37.0 גרם 147.9 גרם
    שומן 32.4 גרם 129.5 גרם
    נתרן 988.8 מ״ג 3955.3 מ״ג
    חלבון 23.1 גרם 92.5 גרם
    סיבים תזונתיים 10.3 גרם 41.4 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 15.3 גרם
    כולסטרול 46.1 מ״ג 184.4 מ״ג
    סידן 198.6 מ״ג 794.6 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 1350.2 מ״ג 5400.9 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    24
  • הכנה שעה ו-15 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    539
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 538.6 קק״ל 2154.5 קק״ל
    פחמימות 37.0 גרם 147.9 גרם
    שומן 32.4 גרם 129.5 גרם
    נתרן 988.8 מ״ג 3955.3 מ״ג
    חלבון 23.1 גרם 92.5 גרם
    סיבים תזונתיים 10.3 גרם 41.4 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 15.3 גרם
    כולסטרול 46.1 מ״ג 184.4 מ״ג
    סידן 198.6 מ״ג 794.6 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 1350.2 מ״ג 5400.9 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור

אם יש מאכל שאני בחיים לא אעמוד בפניו זה טאקוס! הפעם הכנתי אותם בגרסת הדג בגריל עם מרינדה קריאולית מהמטבח הניו אורלינסי. את הדג השריתי עם המרינדה בשקיות הזיפר של סנו שהן פשוט חרישה אצלי במטבח, השקיות מאפשרות לי השריה אטומה לגמרי של הדג – כלום לא זולג החוצה, והדג מקבל מקסימום טעמים 👌🏼

זה ביס שמשלב מתיקות, מליחות, חריפות ופריכות ואני בטוחה שגם אתם תתאהבו בו אם לא כמוני אז יותר!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
דנה רייכר
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

דג

סלט קולסלאו

סלסה מנגו

רוטב כוסברה שום


אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי המרינדה לדג. מכניסים את הפילטים לשקית הזיפר, מוזגים את המרינדה ומשקשקים. מכניסים למקרר לחצי שעה כשלאחר רבע שעה הופכים את השקית לצד השני - כך הדג סופג את המרינדה משני הכיוונים.
  2. מכינים את הקולסלאו: מערבבים את הירקות יחד עם התיבול ומכניסים למקרר לקופסא אטומה.
  3. מכינים את סלסלת המנגו: מערבבים את מרכיבי סלסת המנגו - אין צורך בתיבול אבל גם אותה מומלץ לשמור בקופסא סגורה במקרר לאחר הערבוב.
  4. מכינים את רוטב הכוסברה-שום: מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר וכשמתקבל רוטב ירקרק חלק שומרים אותו בכלי מזיגה במקרר.
  5. לתנור שחומם מראש ל190 מעלות על מצב גריל מכניסים את הדגים ל-10 דקות.
  6. מחממים את הטורטיות: אם לא משיגים טורטיות קטנות, ניתן ליצור עיגולי טאקו קטנים מרינג. מחממים את הטורטיות על מחבת.
  7. על טורטיה מניחים קצת מסלט הקולסלאו, קצת מסלט המנגו, וכמה נתחים בשרניים של הדג.
  8. מעל הכל מוזגים מעל רוטב שום-כוסברה, וטיפ ממני - תוסיפו גם סריראצ’ה:) תהנו!
קליפורניה טאקוס - טאקוס דגים במרינדה
קליפורניה טאקוס - טאקוס דגים במרינדה. צילום: דנה רייכר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קליפורניה טאקוס – טאקו דגים במרינדה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    רעות

    אמאלה זה נראה סוף!!!!!!! רצה להכין

קטגוריות

אביזרים

טכניקות