-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 939.4 קק״ל 3757.5 קק״לפחמימות 87.2 גרם 348.8 גרםשומן 63.7 גרם 254.7 גרםנתרן 153.5 מ״ג 614.1 מ״גחלבון 449.2 גרם 1796.8 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.7 גרםשומן רווי 36.9 גרם 147.5 גרםכולסטרול 163.1 מ״ג 652.2 מ״גסידן 262.3 מ״ג 1049.0 מ״גברזל 5.3 מ״ג 21.1 מ״גאשלגן 375.7 מ״ג 1502.8 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 6 שעות ו-40 דק׳
-
קלוריות939
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 939.4 קק״ל 3757.5 קק״לפחמימות 87.2 גרם 348.8 גרםשומן 63.7 גרם 254.7 גרםנתרן 153.5 מ״ג 614.1 מ״גחלבון 449.2 גרם 1796.8 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.7 גרםשומן רווי 36.9 גרם 147.5 גרםכולסטרול 163.1 מ״ג 652.2 מ״גסידן 262.3 מ״ג 1049.0 מ״גברזל 5.3 מ״ג 21.1 מ״גאשלגן 375.7 מ״ג 1502.8 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-40 דק׳ | קלוריות 939 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קראנץ'
-
100 גרם שוקולד לבן
-
3 כפות גדושות חלב מרוכז
-
50 גרם קורנפלקסמיני
קסטה
-
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
50 גרם קורנפלקסמיני
-
50 גרם סוכר לבן
-
75 גרם חלב מרוכז
-
8 יחידות פתי בר וניל
אופן הכנה
- ממיסים על בן מארי את מרכיבי הקראנץ’.
- מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה של הנמל.
- מעבירים את המסה לנייר ומהדקים לשכבה שווה, מכניסים למקפיא עד לשימוש.
- במקביל משרים קורנפלקס בשמנת במשך 20 דקות, מסננים וסוחטים את הקורנפלקס.
- שמים בקערה את השמנת שסיננו, מוסיפים סוכר לבן, מקציפים/טורפים ידנית עד ליציבות חלשה, מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים/טורפים עד יציבות בינוניות.
- מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה של הנמל ומניחים 4 ביסקוויטים לפי הדוגמא בסרטון.
- יוצקים בעזרת מצקת את השמנת המוקצפת עד מחצית מגובה התבנית.
- מוציאים את הקראנץ’ מהמקפיא, מניחים על השמנת ולוחצים במעט עד שרואים מעט שמנת עולה מהצדדים.
- ממלאים בשמנת עד גובה הנייר, מניחים ביסקוויטים במקביל ל-4 הקודמים ומכניסים למקפיא למשך לילה (מינימום 6 שעות).
- מוציאים מהמקרר, מפרידים בקלות את הנייר מהקסטה, מורידים את נייר האפייה מהקסטות וחותכים לצורת קסטות יפות! מוכן - בתאבון.
*מאחסים במקפיא עד חודש בקופסא אטומה היטב.
אופן הכנה
- ממיסים על בן מארי את מרכיבי הקראנץ’.
- מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה של הנמל.
- מעבירים את המסה לנייר ומהדקים לשכבה שווה, מכניסים למקפיא עד לשימוש.
- במקביל משרים קורנפלקס בשמנת במשך 20 דקות, מסננים וסוחטים את הקורנפלקס.
- שמים בקערה את השמנת שסיננו, מוסיפים סוכר לבן, מקציפים/טורפים ידנית עד ליציבות חלשה, מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים/טורפים עד יציבות בינוניות.
- מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה של הנמל ומניחים 4 ביסקוויטים לפי הדוגמא בסרטון.
- יוצקים בעזרת מצקת את השמנת המוקצפת עד מחצית מגובה התבנית.
- מוציאים את הקראנץ’ מהמקפיא, מניחים על השמנת ולוחצים במעט עד שרואים מעט שמנת עולה מהצדדים.
- ממלאים בשמנת עד גובה הנייר, מניחים ביסקוויטים במקביל ל-4 הקודמים ומכניסים למקפיא למשך לילה (מינימום 6 שעות).
- מוציאים מהמקרר, מפרידים בקלות את הנייר מהקסטה, מורידים את נייר האפייה מהקסטות וחותכים לצורת קסטות יפות! מוכן - בתאבון.
*מאחסים במקפיא עד חודש בקופסא אטומה היטב.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן