קעריות עוגה אכילות של קרין גורן
קרין גורן עם מתכון מקסים של קעריות עוגה אכילות - עוגות שוקולד אישיות קטנות שמשמשות קעריות אכילות להגשת גלידה, מוס או קצפת ופירות
קרין גורן עם מתכון מקסים של קעריות עוגה אכילות - עוגות שוקולד אישיות קטנות שמשמשות קעריות אכילות להגשת גלידה, מוס או קצפת ופירות
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 342.0 קק״ל 3420.1 קק״לפחמימות 30.0 גרם 299.8 גרםשומן 23.6 גרם 236.5 גרםנתרן 237.2 מ״ג 2372.3 מ״גחלבון 5.3 גרם 53.1 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 4.7 גרםשומן רווי 2.7 גרם 27.1 גרםכולסטרול 118.6 מ״ג 1186.0 מ״גסידן 16.8 מ״ג 167.6 מ״גברזל 0.9 מ״ג 9.5 מ״גאשלגן 49.5 מ״ג 495.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 8.1 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות342
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 342.0 קק״ל 3420.1 קק״לפחמימות 30.0 גרם 299.8 גרםשומן 23.6 גרם 236.5 גרםנתרן 237.2 מ״ג 2372.3 מ״גחלבון 5.3 גרם 53.1 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 4.7 גרםשומן רווי 2.7 גרם 27.1 גרםכולסטרול 118.6 מ״ג 1186.0 מ״גסידן 16.8 מ״ג 167.6 מ״גברזל 0.9 מ״ג 9.5 מ״גאשלגן 49.5 מ״ג 495.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 8.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 342 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים היטב את שקעי התבנית ומפזרים מעט סוכר.
- בקערה מס’ 1 טורפים את האבקה להכנת שוקו חם, הסוכר והקמח התופח.
- בקערה מס’ 2 טורפים את הביצים, השמן והמים.
- מוסיפים את התערובת הרטובה לקערת היבשים וטורפים לאיחוד עד לקבלת תערובת נוזלית מאוד.
- מוזגים את בלילת העוגה בעזרת מצקת או כלי למזיגת פנקייק לשקעים עד 3/4 גובה.
- אופים כ-15 דקות עד שהעוגות קפיציות למגע.
- מצננים מעט והופכים את העוגות החוצה. משתמשים בתור קערה למילוי גלידה או קצפת ופירות.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים היטב את שקעי התבנית ומפזרים מעט סוכר.
- בקערה מס’ 1 טורפים את האבקה להכנת שוקו חם, הסוכר והקמח התופח.
- בקערה מס’ 2 טורפים את הביצים, השמן והמים.
- מוסיפים את התערובת הרטובה לקערת היבשים וטורפים לאיחוד עד לקבלת תערובת נוזלית מאוד.
- מוזגים את בלילת העוגה בעזרת מצקת או כלי למזיגת פנקייק לשקעים עד 3/4 גובה.
- אופים כ-15 דקות עד שהעוגות קפיציות למגע.
- מצננים מעט והופכים את העוגות החוצה. משתמשים בתור קערה למילוי גלידה או קצפת ופירות.
הערות
- אפשר להחליף את הקמח התופח ב-1 כוס קמח רגיל + 1 כפית אבקת אפייה
- ממלאים בקצפת ו/או בסוכריות ו/או בפירות
הערות
- אפשר להחליף את הקמח התופח ב-1 כוס קמח רגיל + 1 כפית אבקת אפייה
- ממלאים בקצפת ו/או בסוכריות ו/או בפירות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן