קערת סמודי מרעננת ובריאה
בואו ללמוד כיצד מכינים קערת סמודי מרעננת ובריאה, במרקם סמיך במיוחד ועם כל תוספת שאוהבים. הקפידו להשתמש בפירות קפואים, הם אלו האחראים למרקם הסמיך
בואו ללמוד כיצד מכינים קערת סמודי מרעננת ובריאה, במרקם סמיך במיוחד ועם כל תוספת שאוהבים. הקפידו להשתמש בפירות קפואים, הם אלו האחראים למרקם הסמיך
- לידר שקד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 721.7 קק״ל 721.7 קק״לפחמימות 75.8 גרם 75.8 גרםשומן 40.0 גרם 40.0 גרםנתרן 28.0 מ״ג 28.0 מ״גחלבון 8.1 גרם 8.1 גרםסיבים תזונתיים 19.4 גרם 19.4 גרםשומן רווי 32.5 גרם 32.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 125.0 מ״ג 125.0 מ״גברזל 5.0 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 1470.1 מ״ג 1470.1 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות722
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 721.7 קק״ל 721.7 קק״לפחמימות 75.8 גרם 75.8 גרםשומן 40.0 גרם 40.0 גרםנתרן 28.0 מ״ג 28.0 מ״גחלבון 8.1 גרם 8.1 גרםסיבים תזונתיים 19.4 גרם 19.4 גרםשומן רווי 32.5 גרם 32.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 125.0 מ״ג 125.0 מ״גברזל 5.0 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 1470.1 מ״ג 1470.1 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 722 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
סמודי
-
1 בננה גדולהקולפים וחותכים מראש, שומרים במקפיא עד לשימוש
-
2 כוסות פירות יער קפואים
-
2 תמרי מג'הול בינוניים
-
1 כף זרעי צ’יה
-
2/3 כוס קרם קוקוס
תוספות
-
שבורות גס
אופן הכנה
- משרים את זרעי הצ׳יה עם הקרם קוקוס בקערה, עוטפים ושומרים 10 דקות במקרר.
- מעבירים לבלנדר, מוסיפים את שאר הרכיבים וטוחנים.
- אם התערובת יבשה מידי מוסיפים עוד קצת קרם קוקוס.
- מעבירים לקערת הגשה ומפזרים כל תוספת אהובה: פירות, שברי עוגיות, צ׳יריוס, שבבי קוקוס, גרנולה, עדשים ואפילו סוכריות מזרה.
אופן הכנה
- משרים את זרעי הצ׳יה עם הקרם קוקוס בקערה, עוטפים ושומרים 10 דקות במקרר.
- מעבירים לבלנדר, מוסיפים את שאר הרכיבים וטוחנים.
- אם התערובת יבשה מידי מוסיפים עוד קצת קרם קוקוס.
- מעבירים לקערת הגשה ומפזרים כל תוספת אהובה: פירות, שברי עוגיות, צ׳יריוס, שבבי קוקוס, גרנולה, עדשים ואפילו סוכריות מזרה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן