-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 798.7 קק״ל 9584.0 קק״לפחמימות 9.0 גרם 108.5 גרםשומן 84.8 גרם 1017.4 גרםנתרן 334.6 מ״ג 4015.4 מ״גחלבון 2.7 גרם 32.3 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.7 גרםשומן רווי 6.2 גרם 74.3 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 590.8 מ״גסידן 7.4 מ״ג 88.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 26.7 מ״ג 319.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות799
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 798.7 קק״ל 9584.0 קק״לפחמימות 9.0 גרם 108.5 גרםשומן 84.8 גרם 1017.4 גרםנתרן 334.6 מ״ג 4015.4 מ״גחלבון 2.7 גרם 32.3 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.7 גרםשומן רווי 6.2 גרם 74.3 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 590.8 מ״גסידן 7.4 מ״ג 88.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 26.7 מ״ג 319.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 799 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 קופסאות שימורים טונה בשמן
-
2 תפוחי אדמה בינוניים
-
2 ביצים L
-
1/2 כוס פירורי לחם
-
1 חופן כוסברה
-
2 כפות ממרח לימון כבוש
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
טיגון
-
1 ליטר שמן קנולה
אופן הכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה. מסננים את הטונה. קוצצים את הכוסברה והלימון הכבוש.
- מכינים את הקציצות: מערבבים בקערה את רכיבי הקציצות.
- יוצקים למחבת שמן זית בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על אש בינונית. בעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים קציצות פחוסות בקוטר 4 ס”מ.
- מטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים.
אופן הכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה. מסננים את הטונה. קוצצים את הכוסברה והלימון הכבוש.
- מכינים את הקציצות: מערבבים בקערה את רכיבי הקציצות.
- יוצקים למחבת שמן זית בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על אש בינונית. בעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים קציצות פחוסות בקוטר 4 ס”מ.
- מטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן