קציצות עוף שילדים אוהבים
אחד האתגרים הגדולים של הורים הוא להאכיל את הילדים באוכל מזין שהם אוהבים. הנה רעיון למתכון כזה של קציצות עוף קלילות וטעימות. בתאבון!
אחד האתגרים הגדולים של הורים הוא להאכיל את הילדים באוכל מזין שהם אוהבים. הנה רעיון למתכון כזה של קציצות עוף קלילות וטעימות. בתאבון!
- ליאת מועלם
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 55.1 קק״ל 1763.5 קק״לפחמימות 3.1 גרם 100.1 גרםשומן 2.4 גרם 76.4 גרםנתרן 132.8 מ״ג 4248.6 מ״גחלבון 5.1 גרם 162.7 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 17.6 גרםשומן רווי 0.7 גרם 21.2 גרםכולסטרול 36.0 מ״ג 1151.4 מ״גסידן 12.2 מ״ג 390.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 195.7 מ״ג 6261.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 13.8 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות55
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 55.1 קק״ל 1763.5 קק״לפחמימות 3.1 גרם 100.1 גרםשומן 2.4 גרם 76.4 גרםנתרן 132.8 מ״ג 4248.6 מ״גחלבון 5.1 גרם 162.7 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 17.6 גרםשומן רווי 0.7 גרם 21.2 גרםכולסטרול 36.0 מ״ג 1151.4 מ״גסידן 12.2 מ״ג 390.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 195.7 מ״ג 6261.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 13.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 55 | כמות מנות 32 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- במעבד מזון שמים את הגזרים, הקישואים, שיני השום, הבצל והכרישה וטוחנים הכל יחד.
- מעבירים לקערה גדולה את הירקות שטחנו, מוסיפים את העוף הטחון, הביצים והכוסברה ומערבבים לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל שחור (ניתן להוסיף עוד תבלינים שאתם אוהבים).
- מרססים את נייר האפייה עם מעט שמן זית.
- יוצרים קציצות בגודל שווה ומניחים אותן אחת ליד השנייה על תבנית האפייה.
- אופים כ-10 דקות עד שהקציצות מתחילות להזהיב. מוציאים מהתנור, הופכים את הקציצות ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות עד שהן פריכות ושחומות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- במעבד מזון שמים את הגזרים, הקישואים, שיני השום, הבצל והכרישה וטוחנים הכל יחד.
- מעבירים לקערה גדולה את הירקות שטחנו, מוסיפים את העוף הטחון, הביצים והכוסברה ומערבבים לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל שחור (ניתן להוסיף עוד תבלינים שאתם אוהבים).
- מרססים את נייר האפייה עם מעט שמן זית.
- יוצרים קציצות בגודל שווה ומניחים אותן אחת ליד השנייה על תבנית האפייה.
- אופים כ-10 דקות עד שהקציצות מתחילות להזהיב. מוציאים מהתנור, הופכים את הקציצות ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות עד שהן פריכות ושחומות.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן