קראמבל פירות פריך, מהיר, מתוק וקליל במיוחד
בלי הרבה חיתוכים, לישות או עבודה מסובכת אחרת - מתכון להכנת קראמבל פירות מתפוח, אננס, אגס ואוכמניות שכיף לאכול לצד תה או קפה
בלי הרבה חיתוכים, לישות או עבודה מסובכת אחרת - מתכון להכנת קראמבל פירות מתפוח, אננס, אגס ואוכמניות שכיף לאכול לצד תה או קפה
- ליאור קליין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3109.1 קק״ל 3109.1 קק״לפחמימות 422.2 גרם 422.2 גרםשומן 148.8 גרם 148.8 גרםנתרן 843.9 מ״ג 843.9 מ״גחלבון 22.2 גרם 22.2 גרםסיבים תזונתיים 35.1 גרם 35.1 גרםשומן רווי 25.5 גרם 25.5 גרםכולסטרול 107.5 מ״ג 107.5 מ״גסידן 170.4 מ״ג 170.4 מ״גברזל 5.1 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 1769.3 מ״ג 1769.3 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות3109
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3109.1 קק״ל 3109.1 קק״לפחמימות 422.2 גרם 422.2 גרםשומן 148.8 גרם 148.8 גרםנתרן 843.9 מ״ג 843.9 מ״גחלבון 22.2 גרם 22.2 גרםסיבים תזונתיים 35.1 גרם 35.1 גרםשומן רווי 25.5 גרם 25.5 גרםכולסטרול 107.5 מ״ג 107.5 מ״גסידן 170.4 מ״ג 170.4 מ״גברזל 5.1 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 1769.3 מ״ג 1769.3 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
כולנו מכירים את קראמבל התפוחים המסורתי, אבל אנחנו החלטנו ללכת צעד אחד קדימה ולהוסיף לתפוחים שלל פירות מעולים אחרים! אננס, אוכמניות ואגסים עטופים בחמאה, סוכר וקינמון עם קראמבל פריך ומעולה שמכינים בקלות ובמהירות – והכל במעבד מזון אחד!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 3109 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
שכבת פירות
-
5 תפוחי עץ גרני סמיט בינונייםקלופים, מגולענים וחצויים
-
2 יחידות אגסיםמגולענים
-
1/2 אננס בינוניחתוך לרצועות
-
1/2 כוס אוכמניות טריות
-
50 גרם חמאהמומסת
-
2 כפיות קינמון טחון
-
2 כפות סוכר חוםדמררה
קראמבל
-
1 כוס קמח לבן
-
5 כפות שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
-
1/2 כוס סוכר חוםדמררה
-
125 גרם חמאה קרהחתוכה לקוביות
-
1 קורט מלח דק
הגשה (לא חובה)
-
מוקצפת
אופן הכנה
- פורסים את הפירות: משתמשים בפונקצית SLICE לפריסת הפירות.
- פורסים את התפוחים במעבד המזון בעזרת הדוחסן הגדול ומעבירים לקערה.
- פורסים במעבד את האגסים בעזרת הדוחסן הבינוני ומוסיפים לקערת התפוחים.
- פורסים במעבד את האננס בעזרת הדוחסן הקטן ומוסיפים לקערת התפוחים והאגסים.
- מוסיפים לקערה את החמאה, הקינמון, הסוכר החום והאוכמניות, מערבבים היטב, מעבירים לתבנית האפייה ומשטחים קלות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכינים את הקראמבל: מתקינים את להב הבצק בקערת מעבד המזון. מוסיפים את כל מרכיבי הקראמבל, לוחצים על אפשרות MIX, כ-3 דקות עד קבלת מרקם של פירורים גדולים. אם לשים יותר מידי הקראמבל הופך לבצק אחיד (אפשר גם לפורר עם הידיים).
- מפזרים את הקראמבל מעל תערובת הפירות לכיסוי מלא ואופים 40 דקות להזהבה יפה.
- מגישים את הקראמבל עם גלידה, קצפת או קרם פרש. בתאבון!
אופן הכנה
- פורסים את הפירות: משתמשים בפונקצית SLICE לפריסת הפירות.
- פורסים את התפוחים במעבד המזון בעזרת הדוחסן הגדול ומעבירים לקערה.
- פורסים במעבד את האגסים בעזרת הדוחסן הבינוני ומוסיפים לקערת התפוחים.
- פורסים במעבד את האננס בעזרת הדוחסן הקטן ומוסיפים לקערת התפוחים והאגסים.
- מוסיפים לקערה את החמאה, הקינמון, הסוכר החום והאוכמניות, מערבבים היטב, מעבירים לתבנית האפייה ומשטחים קלות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכינים את הקראמבל: מתקינים את להב הבצק בקערת מעבד המזון. מוסיפים את כל מרכיבי הקראמבל, לוחצים על אפשרות MIX, כ-3 דקות עד קבלת מרקם של פירורים גדולים. אם לשים יותר מידי הקראמבל הופך לבצק אחיד (אפשר גם לפורר עם הידיים).
- מפזרים את הקראמבל מעל תערובת הפירות לכיסוי מלא ואופים 40 דקות להזהבה יפה.
- מגישים את הקראמבל עם גלידה, קצפת או קרם פרש. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן