קרפ מופלא במילוי קונפיטורה או גבינה מתוקה טבעונית

דאגנו לכם לא למילוי אחד, אלא להרבה מילויים מושלמים! קבלו מתכון להכנת קרפ עדין ומתוק במילוי קונפיטורה לטעמכם או גבינה טבעונית מתוקה!
דאגנו לכם לא למילוי אחד, אלא להרבה מילויים מושלמים! קבלו מתכון להכנת קרפ עדין ומתוק במילוי קונפיטורה לטעמכם או גבינה טבעונית מתוקה!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-4 דק׳
  • קלוריות
    412
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 411.6 קק״ל 2469.5 קק״ל
    פחמימות 47.0 גרם 282.2 גרם
    שומן 19.5 גרם 116.8 גרם
    נתרן 319.1 מ״ג 1914.8 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 47.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 26.4 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סידן 107.5 מ״ג 645.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 38.0 מ״ג 228.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-4 דק׳
  • קלוריות
    412
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 411.6 קק״ל 2469.5 קק״ל
    פחמימות 47.0 גרם 282.2 גרם
    שומן 19.5 גרם 116.8 גרם
    נתרן 319.1 מ״ג 1914.8 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 47.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 26.4 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סידן 107.5 מ״ג 645.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 38.0 מ״ג 228.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור

קרפים או בלינצ’ס יכולים להיות קינוח מעולה, בראנץ’ מושקע וגם ארוחת בוקר מפנקת ומזינה. קבלו מתכון של קרפים שמתאים גם לטבעונים! דקים ורכים במיוחד שאפשר להכין בקלות ולהגיש בליווי גבינה טבעונית, מגוון ריבות או תוספות אחרות.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בלינצ'ס ופנקייקים
ניצן סוסיד
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי קונפיטורה

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרפ: טורפים בקערה את כל מרכיבי הקרפ לבלילה אחידה.
  2. מחממים מחבת ומשמנים אותה מעט.
  3. יוצקים כוס מהבלילה למחבת.
  4. מטגנים כדקה מכל צד להזהבה יפה. חוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה. מצננים את הקרפים לפני המילוי.
  5. מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי לתערובת חלקה.
  6. ממלאים את הקרפים במילוי “גבינה” או בקונפיטורת תות או פירות יער יד מרדכי ומקפלים לרבעים.
  7. מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם פירות העונה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרפ מופלא במילוי קונפיטורה או גבינה מתוקה טבעונית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    גלית רז

    רשמתם במתכון 1/4 כוס מלח ונראה לי שהתבלבלתם

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה על עירור תשומת הלב! רבע כפית כמובן, תוקן 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות