קרפ מופלא במילוי קונפיטורה או גבינה מתוקה טבעונית
דאגנו לכם לא למילוי אחד, אלא להרבה מילויים מושלמים! קבלו מתכון להכנת קרפ עדין ומתוק במילוי קונפיטורה לטעמכם או גבינה טבעונית מתוקה!
דאגנו לכם לא למילוי אחד, אלא להרבה מילויים מושלמים! קבלו מתכון להכנת קרפ עדין ומתוק במילוי קונפיטורה לטעמכם או גבינה טבעונית מתוקה!
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 399.4 קק״ל 2396.2 קק״לפחמימות 45.8 גרם 274.7 גרםשומן 18.4 גרם 110.4 גרםנתרן 315.4 מ״ג 1892.7 מ״גחלבון 7.8 גרם 47.0 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.0 גרםשומן רווי 4.7 גרם 28.0 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסידן 105.3 מ״ג 631.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 29.7 מ״ג 178.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-4 דק׳
-
קלוריות399
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 399.4 קק״ל 2396.2 קק״לפחמימות 45.8 גרם 274.7 גרםשומן 18.4 גרם 110.4 גרםנתרן 315.4 מ״ג 1892.7 מ״גחלבון 7.8 גרם 47.0 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.0 גרםשומן רווי 4.7 גרם 28.0 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסידן 105.3 מ״ג 631.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 29.7 מ״ג 178.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״גסגור
קרפים או בלינצ’ס יכולים להיות קינוח מעולה, בראנץ’ מושקע וגם ארוחת בוקר מפנקת ומזינה. קבלו מתכון של קרפים שמתאים גם לטבעונים! דקים ורכים במיוחד שאפשר להכין בקלות ולהגיש בליווי גבינה טבעונית, מגוון ריבות או תוספות אחרות.
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-4 דק׳ | קלוריות 399 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרפ
-
1 כוס קמח לבן
-
1 1/4 כוסות חלב שיבולת שועל
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
1/4 כוס שמן זית קלאסי
-
1/4 כפית מלח דק
-
1 כף תמצית וניל
מילוי קונפיטורה
-
4 כפות קונפיטורת תות שדהאו קונפיטורת פירות יער
מילוי "גבינה"
-
2 גביעי גבינת סויה
-
2 שקיות סוכר וניל
-
2 כפות סוכר לבן
טיגון
-
2 כפות שמן זית קלאסי
הגשה
-
1 כף אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכינים את הקרפ: טורפים בקערה את כל מרכיבי הקרפ לבלילה אחידה.
- מחממים מחבת ומשמנים אותה מעט.
- יוצקים כוס מהבלילה למחבת.
- מטגנים כדקה מכל צד להזהבה יפה. חוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה. מצננים את הקרפים לפני המילוי.
- מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי לתערובת חלקה.
- ממלאים את הקרפים במילוי “גבינה” או בקונפיטורת תות או פירות יער יד מרדכי ומקפלים לרבעים.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם פירות העונה.
אופן הכנה
- מכינים את הקרפ: טורפים בקערה את כל מרכיבי הקרפ לבלילה אחידה.
- מחממים מחבת ומשמנים אותה מעט.
- יוצקים כוס מהבלילה למחבת.
- מטגנים כדקה מכל צד להזהבה יפה. חוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה. מצננים את הקרפים לפני המילוי.
- מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי לתערובת חלקה.
- ממלאים את הקרפים במילוי “גבינה” או בקונפיטורת תות או פירות יער יד מרדכי ומקפלים לרבעים.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם פירות העונה.
הערות
- ניתן להשתמש בכל סוג קונפיטורה שאוהבים – משמש / דובדבן / תפוח קינמון יד מרדכי
הערות
- ניתן להשתמש בכל סוג קונפיטורה שאוהבים – משמש / דובדבן / תפוח קינמון יד מרדכי
בשיתוף עם יד מרדכי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
רשמתם במתכון 1/4 כוס מלח ונראה לי שהתבלבלתם
תודה על עירור תשומת הלב! רבע כפית כמובן, תוקן 🙂