קרפ מופלא במילוי קונפיטורה או גבינה מתוקה טבעונית

דאגנו לכם לא למילוי אחד, אלא להרבה מילויים מושלמים! קבלו מתכון להכנת קרפ עדין ומתוק במילוי קונפיטורה לטעמכם או גבינה טבעונית מתוקה!
דאגנו לכם לא למילוי אחד, אלא להרבה מילויים מושלמים! קבלו מתכון להכנת קרפ עדין ומתוק במילוי קונפיטורה לטעמכם או גבינה טבעונית מתוקה!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-4 דק׳
  • קלוריות
    399
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 399.4 קק״ל 2396.2 קק״ל
    פחמימות 45.8 גרם 274.7 גרם
    שומן 18.4 גרם 110.4 גרם
    נתרן 315.4 מ״ג 1892.7 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 47.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 28.0 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סידן 105.3 מ״ג 631.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 29.7 מ״ג 178.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-4 דק׳
  • קלוריות
    399
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 399.4 קק״ל 2396.2 קק״ל
    פחמימות 45.8 גרם 274.7 גרם
    שומן 18.4 גרם 110.4 גרם
    נתרן 315.4 מ״ג 1892.7 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 47.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 28.0 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סידן 105.3 מ״ג 631.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 29.7 מ״ג 178.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור

קרפים או בלינצ’ס יכולים להיות קינוח מעולה, בראנץ’ מושקע וגם ארוחת בוקר מפנקת ומזינה. קבלו מתכון של קרפים שמתאים גם לטבעונים! דקים ורכים במיוחד שאפשר להכין בקלות ולהגיש בליווי גבינה טבעונית, מגוון ריבות או תוספות אחרות.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי קונפיטורה

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרפ: טורפים בקערה את כל מרכיבי הקרפ לבלילה אחידה.
  2. מחממים מחבת ומשמנים אותה מעט.
  3. יוצקים כוס מהבלילה למחבת.

    קרפ במילוי קונפיטורה5
    יוצקים כוס מהבלילה למחבת. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מטגנים כדקה מכל צד להזהבה יפה. חוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה. מצננים את הקרפים לפני המילוי.

    קרפ במילוי קונפיטורה
    מטגנים את הקרפ דקה מכל צד. צילום: נמרוד סונדרס

  5. מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי לתערובת חלקה.
  6. ממלאים את הקרפים במילוי “גבינה” או בקונפיטורת תות או פירות יער יד מרדכי ומקפלים לרבעים.

    קרפ במילוי קונפיטורה1
    ממלאים את הקרפים בקונפיטורה. צילום: נמרוד סונדרס

  7. מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם פירות העונה.
קרפ במילוי קונפיטורה3
קרפ במילוי קונפיטורה וגבינה מתוקה טבעונית. צילום: נמרוד סונדרס

הערות

  • ניתן להשתמש בכל סוג קונפיטורה שאוהבים – משמש / דובדבן / תפוח קינמון יד מרדכי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    גלית רז

    רשמתם במתכון 1/4 כוס מלח ונראה לי שהתבלבלתם

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה על עירור תשומת הלב! רבע כפית כמובן, תוקן 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות