קרקר שומשום מלוח שלא תוכלו להפסיק לנשנש
למה לקנות קרקרים כשאפשר להכין בבית? קרין גורן עם מתכון קל להכנה של קרקר שומשום מלוח נפלא, שכיף להכין ועוד יותר כיף לזלול עם גבינה
למה לקנות קרקרים כשאפשר להכין בבית? קרין גורן עם מתכון קל להכנה של קרקר שומשום מלוח נפלא, שכיף להכין ועוד יותר כיף לזלול עם גבינה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 31.6 קק״ל 1582.5 קק״לפחמימות 3.1 גרם 154.4 גרםשומן 2.3 גרם 113.8 גרםנתרן 126.3 מ״ג 6315.3 מ״גחלבון 0.9 גרם 46.4 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 50.7 גרםשומן רווי 0.4 גרם 20.1 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 4.4 מ״גסידן 2.5 מ״ג 124.7 מ״גברזל 0.6 מ״ג 28.8 מ״גאשלגן 24.4 מ״ג 1222.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 18.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות32
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 31.6 קק״ל 1582.5 קק״לפחמימות 3.1 גרם 154.4 גרםשומן 2.3 גרם 113.8 גרםנתרן 126.3 מ״ג 6315.3 מ״גחלבון 0.9 גרם 46.4 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 50.7 גרםשומן רווי 0.4 גרם 20.1 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 4.4 מ״גסידן 2.5 מ״ג 124.7 מ״גברזל 0.6 מ״ג 28.8 מ״גאשלגן 24.4 מ״ג 1222.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 18.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 32 | כמות מנות 50 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרקרים
-
1 כוס קמח שיפון מלא
-
1כוס או 100 גרם שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
-
2 כפיות מלח דק
-
2 כפות שמן זית
-
2 כוסות מים פושרים
-
1/2 כוס שומשום
קישוט
-
1/2 כוס שומשום
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן.
- בקערה מערבבים את כל חומרי הבצק לפי הסדר לתערובת נוזלית מאוד.
- מוזגים את התערובת לתבניות ומשטחים בשכבה דקה ואחידה. מפזרים מעל את השומשום שנשאר.
- אופים 10 דקות, מוציאים את התבניות לרגע וחותכים בזהירות לקרקרים. מנמיכים את החום ל-140 מעלות, ואופים עוד שעה, לייבוש מלא.
- מצננים. שוברים לקרקרים לפי הסימון ושומרים בקופסה אטומה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן.
- בקערה מערבבים את כל חומרי הבצק לפי הסדר לתערובת נוזלית מאוד.
- מוזגים את התערובת לתבניות ומשטחים בשכבה דקה ואחידה. מפזרים מעל את השומשום שנשאר.
- אופים 10 דקות, מוציאים את התבניות לרגע וחותכים בזהירות לקרקרים. מנמיכים את החום ל-140 מעלות, ואופים עוד שעה, לייבוש מלא.
- מצננים. שוברים לקרקרים לפי הסימון ושומרים בקופסה אטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
נראה טוב, האם חייב וקא קמח שיפון או שאפשר גם קמח מלא 80%?