קרקר שומשום מלוח שלא תוכלו להפסיק לנשנש

למה לקנות קרקרים כשאפשר להכין בבית? קרין גורן עם מתכון קל להכנה של קרקר שומשום מלוח נפלא, שכיף להכין ועוד יותר כיף לזלול עם גבינה
למה לקנות קרקרים כשאפשר להכין בבית? קרין גורן עם מתכון קל להכנה של קרקר שומשום מלוח נפלא, שכיף להכין ועוד יותר כיף לזלול עם גבינה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    32
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 31.6 קק״ל 1582.5 קק״ל
    פחמימות 3.1 גרם 154.4 גרם
    שומן 2.3 גרם 113.8 גרם
    נתרן 126.3 מ״ג 6315.3 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 46.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 50.7 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 20.1 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 2.5 מ״ג 124.7 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 28.8 מ״ג
    אשלגן 24.4 מ״ג 1222.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 18.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    32
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 31.6 קק״ל 1582.5 קק״ל
    פחמימות 3.1 גרם 154.4 גרם
    שומן 2.3 גרם 113.8 גרם
    נתרן 126.3 מ״ג 6315.3 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 46.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 50.7 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 20.1 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 2.5 מ״ג 124.7 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 28.8 מ״ג
    אשלגן 24.4 מ״ג 1222.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 18.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן.
  2. בקערה מערבבים את כל חומרי הבצק לפי הסדר לתערובת נוזלית מאוד.
  3. מוזגים את התערובת לתבניות ומשטחים בשכבה דקה ואחידה. מפזרים מעל את השומשום שנשאר.
  4. אופים 10 דקות, מוציאים את התבניות לרגע וחותכים בזהירות לקרקרים. מנמיכים את החום ל-140 מעלות, ואופים עוד שעה, לייבוש מלא.
  5. מצננים. שוברים לקרקרים לפי הסימון ושומרים בקופסה אטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרקר שומשום מלוח שלא תוכלו להפסיק לנשנש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    רות ישעיה

    נראה טוב, האם חייב וקא קמח שיפון או שאפשר גם קמח מלא 80%?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות