רוטב רוזה מושלם לפסטה בצ’יק צ’אק בבלנדר
רוטב רוזה מושלם לפסטה שמכינים... תחזיקו חזק- בבלנדר!!! פשוט מכניסים את כל המצרכים לבלנדר נינג'ה וטוחנים עד לקבלת רוטב עשיר ומפנק שמערבבים עם פסטה חמה
רוטב רוזה מושלם לפסטה שמכינים... תחזיקו חזק- בבלנדר!!! פשוט מכניסים את כל המצרכים לבלנדר נינג'ה וטוחנים עד לקבלת רוטב עשיר ומפנק שמערבבים עם פסטה חמה
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 497.0 קק״ל 2484.9 קק״לפחמימות 47.5 גרם 237.4 גרםשומן 26.8 גרם 133.8 גרםנתרן 622.6 מ״ג 3112.8 מ״גחלבון 16.9 גרם 84.7 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 18.8 גרםשומן רווי 16.4 גרם 81.9 גרםכולסטרול 27.3 מ״ג 136.3 מ״גסידן 209.4 מ״ג 1047.2 מ״גברזל 3.1 מ״ג 15.5 מ״גאשלגן 499.4 מ״ג 2497.0 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 9.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות497
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 497.0 קק״ל 2484.9 קק״לפחמימות 47.5 גרם 237.4 גרםשומן 26.8 גרם 133.8 גרםנתרן 622.6 מ״ג 3112.8 מ״גחלבון 16.9 גרם 84.7 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 18.8 גרםשומן רווי 16.4 גרם 81.9 גרםכולסטרול 27.3 מ״ג 136.3 מ״גסידן 209.4 מ״ג 1047.2 מ״גברזל 3.1 מ״ג 15.5 מ״גאשלגן 499.4 מ״ג 2497.0 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 9.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 497 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה
-
500 גרם פסטה פנהמבושלת לפי הוראות היצרן
רוטב רוזה
-
2 מיכלים שמנת לבישול יטבתה 15%אם רוצים ניתן להשתמש בשמנת עם אחוזי שומן גבוהים יותר
-
1 כף גדושה חמאה
-
3 שיני שוםכתושות
-
400 גרם עגבניות מרוסקות
-
2 כפות רסק עגבניות
-
1 כפית בזיליקוםקצוץ טרי או יבש
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כפית סוכר לבן
הגשה
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
-
4 עלי בזיליקוםקצוצים
אופן הכנה
- מכניסים את החמאה, השום, העגבניות, רסק העגבניות, גבינת הפרמזן, המלח, הסוכר והבזיליקום לבלנדר.
- מפעילים על תכנית SAUTE להקפצת הטעמים ולאחר מכן על תכנית BLEND עוצמה MEDIUM, עד שמתקבלת עיסה חלקה.
- כאשר הבלנדר מסיים, מוסיפים את השמנת ומפעילים את הבלנדר על תכנית SAUCE.
- מבשלים חבילת פסטה לפי הוראות היצרן.
- מעבירים את הפסטה לצלחת הגשה ומערבבים עם הרוטב לאיחוד המרקמים והטעמים.
- מפזרים את גבינת הפרמזן ואת עלי הבזיליקום ומגישים חם.
אופן הכנה
- מכניסים את החמאה, השום, העגבניות, רסק העגבניות, גבינת הפרמזן, המלח, הסוכר והבזיליקום לבלנדר.
- מפעילים על תכנית SAUTE להקפצת הטעמים ולאחר מכן על תכנית BLEND עוצמה MEDIUM, עד שמתקבלת עיסה חלקה.
- כאשר הבלנדר מסיים, מוסיפים את השמנת ומפעילים את הבלנדר על תכנית SAUCE.
- מבשלים חבילת פסטה לפי הוראות היצרן.
- מעבירים את הפסטה לצלחת הגשה ומערבבים עם הרוטב לאיחוד המרקמים והטעמים.
- מפזרים את גבינת הפרמזן ואת עלי הבזיליקום ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
חסכת לי לבשל רוטב
שמחים שעזרנו!
שמים שמנת מתוקה ללא בישול? ככה, קרה?
כן, מכשיר הנינג’ה בלנדר מבשל את הרוטב, ראי בסרטון הכנה.
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- אוכל שילדים יטרפו
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת ילדים
- בלנדר חם קר- HB153
- בראנץ'
- מנות עיקריות
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מתכוני שבועות
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- נינג'ה בלנדר
- נינג'ה בעשר דקות
- עולם ה- NINJA
- פיקניק
- פסטה
- צמחוני וטבעוני
- רטבים וממרחים
- תוספות