-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 142.3 קק״ל 1138.7 קק״לפחמימות 1.6 גרם 12.7 גרםשומן 15.3 גרם 122.3 גרםנתרן 255.8 מ״ג 2046.0 מ״גחלבון 0.5 גרם 4.0 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.9 גרםשומן רווי 2.1 גרם 16.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.2 מ״ג 49.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 11.5 מ״ג 91.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות142
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 142.3 קק״ל 1138.7 קק״לפחמימות 1.6 גרם 12.7 גרםשומן 15.3 גרם 122.3 גרםנתרן 255.8 מ״ג 2046.0 מ״גחלבון 0.5 גרם 4.0 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.9 גרםשומן רווי 2.1 גרם 16.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.2 מ״ג 49.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 11.5 מ״ג 91.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 142 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/2 ק"ג סינטה
-
1/2 כפית מלח גס
-
4 כפות חרדל דיז’ון
-
1/2 כוס שמן זית
-
1 כף פלפל שחור גרוס
-
1/4 כוס הל שלם
-
3 עלי דפנה קטנים
אופן הכנה
- שעתיים וחצי לפני הצלייה: מוציאים את נתח הסינטה מהמקרר. מתבלים את כל הנתח במלח ומורחים אותו בחרדל ובשמן זית מכל הצדדים. מפזרים למעלה את הפלפל השחור ועלי הדפנה ומהדקים למעלה את פולי ההל. מניחים בתבנית צלייה ומשהים שעתיים וחצי בטמפרטורת החדר.
- מחממים את התנור לחום הגבוה ביותר האפשרי.
- מניחים על תבנית הצלייה רשת ושמים עליה את הנתח. מכניסים את התבנית לתנור החם וצולים 25 דקות. מכבים את התנור ומשאירים את הנתח בתוכו 20 דקות נוספות - זה יביא את הבשר לדרגת עשייה מדיום-רייר (לדרגת רייר מפחיתים חמש דקות מזמן הצלייה וחמש דקות מזמן ההשהייה בתנור).
- מוציאים את הנתח מהתנור ומשהים 5 דקות. מניחים על קרש חיתוך וחותכים לפרוסות. מגישים.
אופן הכנה
- שעתיים וחצי לפני הצלייה: מוציאים את נתח הסינטה מהמקרר. מתבלים את כל הנתח במלח ומורחים אותו בחרדל ובשמן זית מכל הצדדים. מפזרים למעלה את הפלפל השחור ועלי הדפנה ומהדקים למעלה את פולי ההל. מניחים בתבנית צלייה ומשהים שעתיים וחצי בטמפרטורת החדר.
- מחממים את התנור לחום הגבוה ביותר האפשרי.
- מניחים על תבנית הצלייה רשת ושמים עליה את הנתח. מכניסים את התבנית לתנור החם וצולים 25 דקות. מכבים את התנור ומשאירים את הנתח בתוכו 20 דקות נוספות - זה יביא את הבשר לדרגת עשייה מדיום-רייר (לדרגת רייר מפחיתים חמש דקות מזמן הצלייה וחמש דקות מזמן ההשהייה בתנור).
- מוציאים את הנתח מהתנור ומשהים 5 דקות. מניחים על קרש חיתוך וחותכים לפרוסות. מגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן