ריבועי עוגת גבינה עם שוקולד לבן
תמיד חלמתם להכין עוגת גבינה וחששתם? שי-לי ליפא מראה כמה זה קל ומכינה ריבועי עוגת גבינה עם שוקולד לבן שתמיד מצליחים מ-5 מרכיבים בלבד
תמיד חלמתם להכין עוגת גבינה וחששתם? שי-לי ליפא מראה כמה זה קל ומכינה ריבועי עוגת גבינה עם שוקולד לבן שתמיד מצליחים מ-5 מרכיבים בלבד
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2060.7 קק״ל 2060.7 קק״לפחמימות 162.3 גרם 162.3 גרםשומן 126.1 גרם 126.1 גרםנתרן 1453.4 מ״ג 1453.4 מ״גחלבון 78.2 גרם 78.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרםשומן רווי 65.9 גרם 65.9 גרםכולסטרול 1279.1 מ״ג 1279.1 מ״גסידן 2287.5 מ״ג 2287.5 מ״גברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 1349.8 מ״ג 1349.8 מ״גאבץ 7.7 מ״ג 7.7 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 8 שעות ו-40 דק׳
-
קלוריות2061
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2060.7 קק״ל 2060.7 קק״לפחמימות 162.3 גרם 162.3 גרםשומן 126.1 גרם 126.1 גרםנתרן 1453.4 מ״ג 1453.4 מ״גחלבון 78.2 גרם 78.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרםשומן רווי 65.9 גרם 65.9 גרםכולסטרול 1279.1 מ״ג 1279.1 מ״גסידן 2287.5 מ״ג 2287.5 מ״גברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 1349.8 מ״ג 1349.8 מ״גאבץ 7.7 מ״ג 7.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 8 שעות ו-40 דק׳ | קלוריות 2061 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות, מרפדים תחתית של תבנית בנייר ומשמנים את הדפנות.
- מקציפים ביצים בקערת מיקסר עם וו מטרפה כ-5 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה מאוד.
- ממיסים שוקולד על אמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
- מקפלים את השוקולד המומס לתערובת הביצים.
- מוסיפים ריקוטה ומערבבים לקבלת תערובת חלקה ואחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים.
- אופים בתנור החם 30-25 דקות עד שהעוגה זהובה קלות, השוליים יציבים ומרכזה עדיין מעט רוטט. מצננים היטב.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה. זורים אבקת סוכר, חותכים לריבועים ומגישים קר.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות, מרפדים תחתית של תבנית בנייר ומשמנים את הדפנות.
- מקציפים ביצים בקערת מיקסר עם וו מטרפה כ-5 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה מאוד.
- ממיסים שוקולד על אמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
- מקפלים את השוקולד המומס לתערובת הביצים.
- מוסיפים ריקוטה ומערבבים לקבלת תערובת חלקה ואחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים.
- אופים בתנור החם 30-25 דקות עד שהעוגה זהובה קלות, השוליים יציבים ומרכזה עדיין מעט רוטט. מצננים היטב.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה. זורים אבקת סוכר, חותכים לריבועים ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן