שבלולי טורטייה לאירוח מושלם

שבלולי טורטייה מקסיקנית לארוחה משביעה וגם - מפתיעה. שבלולי טורטייה יפהפיים לאירוח מושלם, עם גוואקמולי וקוביות עוף ברוטב פיקנטי
שבלולי טורטייה מקסיקנית לארוחה משביעה וגם - מפתיעה. שבלולי טורטייה יפהפיים לאירוח מושלם, עם גוואקמולי וקוביות עוף ברוטב פיקנטי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    379
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 379.1 קק״ל 6064.9 קק״ל
    פחמימות 295.2 גרם 4723.1 גרם
    שומן 300.1 גרם 4802.3 גרם
    נתרן 318.4 מ״ג 5094.8 מ״ג
    חלבון 300.1 גרם 4801.6 גרם
    סיבים תזונתיים 295.3 גרם 4724.5 גרם
    שומן רווי 295.3 גרם 4724.3 גרם
    כולסטרול 296.5 מ״ג 4743.2 מ״ג
    סידן 299.5 מ״ג 4791.5 מ״ג
    ברזל 294.6 מ״ג 4713.5 מ״ג
    אשלגן 368.2 מ״ג 5891.8 מ״ג
    אבץ 294.4 מ״ג 4711.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    379
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 379.1 קק״ל 6064.9 קק״ל
    פחמימות 295.2 גרם 4723.1 גרם
    שומן 300.1 גרם 4802.3 גרם
    נתרן 318.4 מ״ג 5094.8 מ״ג
    חלבון 300.1 גרם 4801.6 גרם
    סיבים תזונתיים 295.3 גרם 4724.5 גרם
    שומן רווי 295.3 גרם 4724.3 גרם
    כולסטרול 296.5 מ״ג 4743.2 מ״ג
    סידן 299.5 מ״ג 4791.5 מ״ג
    ברזל 294.6 מ״ג 4713.5 מ״ג
    אשלגן 368.2 מ״ג 5891.8 מ״ג
    אבץ 294.4 מ״ג 4711.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

שבלולים

גוואקומולי


אופן הכנה

  1. מכינים את הגוואקמולי: מועכים את האבוקדו במזלג כך שחלקו יהיה מחית וחלקו יישאר בגושים, מערבבים אליו את הבצל והכוסברה. מתבלים בלימון מלח ופלפל.
  2. מערבבים היטב את המיונז עם רוטב הסרירצ’ה.

    שבלולי טורטייה 3
    מערבבים את המיונז עם רוטב הסרירצ’ה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

  3. מניחים טורטייה, מורחים עליה את המיונז סרירצ’ה, מעליו מניחים חזה עוף קצוץ, מעל גוואקומלי ובסוף גם עלי כוסברה טריים. מגלגלים לכדי רול.
  4. פורסים כל רול לחצי ואז את החצי שוב לחצי כך שנוצרים ארבעה שבלולים יפים.

    שבלולי טורטייה 5
    מניחים על הטורטייה מכל טוב. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

  5. מעמידים על צלחת הגשה את השבלולים כך שתוכנם פונה למעלה ורואים את הספירלה. מפזרים קצת עלי כוסברה מעל ומגישים.

    שבלולי טורטייה 1
    שבלולי טורטייה יפים כמו ציור! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק


תשמעו לנו, את המתכונים האלה אתם חייבים להכין! מאסט!
שבלולי טורטייה לאירוח מושלם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות