שבלולי טורטייה לאירוח מושלם
שבלולי טורטייה מקסיקנית לארוחה משביעה וגם - מפתיעה. שבלולי טורטייה יפהפיים לאירוח מושלם, עם גוואקמולי וקוביות עוף ברוטב פיקנטי
שבלולי טורטייה מקסיקנית לארוחה משביעה וגם - מפתיעה. שבלולי טורטייה יפהפיים לאירוח מושלם, עם גוואקמולי וקוביות עוף ברוטב פיקנטי
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 379.1 קק״ל 6064.9 קק״לפחמימות 295.2 גרם 4723.1 גרםשומן 300.1 גרם 4802.3 גרםנתרן 318.4 מ״ג 5094.8 מ״גחלבון 300.1 גרם 4801.6 גרםסיבים תזונתיים 295.3 גרם 4724.5 גרםשומן רווי 295.3 גרם 4724.3 גרםכולסטרול 296.5 מ״ג 4743.2 מ״גסידן 299.5 מ״ג 4791.5 מ״גברזל 294.6 מ״ג 4713.5 מ״גאשלגן 368.2 מ״ג 5891.8 מ״גאבץ 294.4 מ״ג 4711.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות379
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 379.1 קק״ל 6064.9 קק״לפחמימות 295.2 גרם 4723.1 גרםשומן 300.1 גרם 4802.3 גרםנתרן 318.4 מ״ג 5094.8 מ״גחלבון 300.1 גרם 4801.6 גרםסיבים תזונתיים 295.3 גרם 4724.5 גרםשומן רווי 295.3 גרם 4724.3 גרםכולסטרול 296.5 מ״ג 4743.2 מ״גסידן 299.5 מ״ג 4791.5 מ״גברזל 294.6 מ״ג 4713.5 מ״גאשלגן 368.2 מ״ג 5891.8 מ״גאבץ 294.4 מ״ג 4711.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 379 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
שבלולים
-
מזרח מערב
-
300 גרם חזה עוף שלםמוכן, קר וקצוץ לפיסות קטנות
-
5 כפות מיונז
-
2 כפות רוטב סרירצ’המזרח מערב
-
צרור כוסברהעלים נקיים ושטופים
אופן הכנה
- מכינים את הגוואקמולי: מועכים את האבוקדו במזלג כך שחלקו יהיה מחית וחלקו יישאר בגושים, מערבבים אליו את הבצל והכוסברה. מתבלים בלימון מלח ופלפל.
- מערבבים היטב את המיונז עם רוטב הסרירצ’ה.
- מניחים טורטייה, מורחים עליה את המיונז סרירצ’ה, מעליו מניחים חזה עוף קצוץ, מעל גוואקומלי ובסוף גם עלי כוסברה טריים. מגלגלים לכדי רול.
- פורסים כל רול לחצי ואז את החצי שוב לחצי כך שנוצרים ארבעה שבלולים יפים.
- מעמידים על צלחת הגשה את השבלולים כך שתוכנם פונה למעלה ורואים את הספירלה. מפזרים קצת עלי כוסברה מעל ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הגוואקמולי: מועכים את האבוקדו במזלג כך שחלקו יהיה מחית וחלקו יישאר בגושים, מערבבים אליו את הבצל והכוסברה. מתבלים בלימון מלח ופלפל.
- מערבבים היטב את המיונז עם רוטב הסרירצ’ה.
- מניחים טורטייה, מורחים עליה את המיונז סרירצ’ה, מעליו מניחים חזה עוף קצוץ, מעל גוואקומלי ובסוף גם עלי כוסברה טריים. מגלגלים לכדי רול.
- פורסים כל רול לחצי ואז את החצי שוב לחצי כך שנוצרים ארבעה שבלולים יפים.
- מעמידים על צלחת הגשה את השבלולים כך שתוכנם פונה למעלה ורואים את הספירלה. מפזרים קצת עלי כוסברה מעל ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
תשמעו לנו, את המתכונים האלה אתם חייבים להכין! מאסט!
הכנתם את המתכון?
כן