שבלולי פיצה ממכרים

רק לראות את פניהם המוארות של הילדים כשהם יוצאים מהתנור. אף הורה לא יעמוד בפיתוי, והמשפחה כולה תיכנע בפני שבלולי פיצה
רק לראות את פניהם המוארות של הילדים כשהם יוצאים מהתנור. אף הורה לא יעמוד בפיתוי, והמשפחה כולה תיכנע בפני שבלולי פיצה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    128
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.1 קק״ל 3203.4 קק״ל
    פחמימות 17.5 גרם 436.6 גרם
    סוכר 1.6 גרם 40.9 גרם
    שומן 4.2 גרם 104.9 גרם
    נתרן 405.1 מ״ג 10127.2 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 140.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 37.0 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 38.5 גרם
    כולסטרול 17.4 מ״ג 434.6 מ״ג
    סידן 86.9 מ״ג 2171.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 13.6 מ״ג
    אשלגן 71.8 מ״ג 1794.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 16.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    128
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.1 קק״ל 3203.4 קק״ל
    פחמימות 17.5 גרם 436.6 גרם
    סוכר 1.6 גרם 40.9 גרם
    שומן 4.2 גרם 104.9 גרם
    נתרן 405.1 מ״ג 10127.2 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 140.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 37.0 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 38.5 גרם
    כולסטרול 17.4 מ״ג 434.6 מ״ג
    סידן 86.9 מ״ג 2171.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 13.6 מ״ג
    אשלגן 71.8 מ״ג 1794.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 16.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
מערכת Foody
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

הברשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכניסים לקערה סוכר, שמרים וחצי מכמות המים ומערבבים היטב.
  3. ממתינים 10 דקות ומוסיפים את שאר חומרי הבצק.
  4. מערבבים היטב ואז לשים חמש דקות (אפשר במיקסר ואפשר ביד).
  5. מכסים את הקערה במגבת ונותנים לבצק לתפוח חצי שעה.
  6. תמחלקים את הבצק לשלושה עיגולים ומרדדים כל אחד מהם לעלה דק מלבני ומוארך.
  7. מורחים על העלים את רוטב העגבניות ומפזרים את הגבינות.
    שבלולי פיצה
    מורחים רוטב

    שבלולי פיצה
    מפזרים גבינה

  8. חותכים את הזיתים לארבע ומפזרים מעל. מפזרים גם את רבעי עגבניות השרי.

    שבלולי פיצה
    מפזרים זיתים

  9. סוגרים את העלים לגלילים מאורכים ומכניסים למקפיא ל-15 דקות, כדי שיהיה קל לחתוך אותם לשבלולים.

    שבלולי פיצה
    מגלגלים את הבצק

  10. מוציאים מהמקפיא וחותכים לשבלולים בעובי 3 ס”מ.

    שבלולי פיצה
    חותכים שבלולים

  11. מניחים את השבלולים על תבנית תנור מכוסה בנייר אפייה כשהמילוי כלפי מעלה.
  12. טורפים את הביצה עם המים והמלח ומברישים את השבלולים.
  13. מכניסים לתנור ל-25 דקות עד שהשבלולים אפויים וזהובים.
    שבלולי פיצה
    שבלולי פיצה

    שבלולי פיצה
    בתיאבון! צילום: גיל אבירם


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שבלולי פיצה ממכרים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות