באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

שוקיים פריכות ומטריפות שמכינים בכמה דקות!

שוקיים פריכות ומטריפות שמכינים בקלי קלות! שוקיים בציפוי פירורי לחם ותבלינים שמערבבים בקערה בצ'יק ושולחים לאפייה בתנור אובן נינג'ה
שוקיים פריכות ומטריפות שמכינים בקלי קלות! שוקיים בציפוי פירורי לחם ותבלינים שמערבבים בקערה בצ'יק ושולחים לאפייה בתנור אובן נינג'ה
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 56 דק׳
  • קלוריות
    190
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 190.0 קק״ל 1900.2 קק״ל
    פחמימות 114.9 גרם 1149.4 גרם
    שומן 103.2 גרם 1031.6 גרם
    נתרן 776.3 מ״ג 7763.1 מ״ג
    חלבון 103.2 גרם 1031.7 גרם
    סיבים תזונתיים 102.2 גרם 1021.7 גרם
    שומן רווי 101.0 גרם 1009.9 גרם
    כולסטרול 100.8 מ״ג 1008.0 מ״ג
    סידן 107.0 מ״ג 1069.6 מ״ג
    ברזל 101.3 מ״ג 1012.6 מ״ג
    אשלגן 141.5 מ״ג 1415.3 מ״ג
    אבץ 101.1 מ״ג 1010.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 56 דק׳
  • קלוריות
    190
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 190.0 קק״ל 1900.2 קק״ל
    פחמימות 114.9 גרם 1149.4 גרם
    שומן 103.2 גרם 1031.6 גרם
    נתרן 776.3 מ״ג 7763.1 מ״ג
    חלבון 103.2 גרם 1031.7 גרם
    סיבים תזונתיים 102.2 גרם 1021.7 גרם
    שומן רווי 101.0 גרם 1009.9 גרם
    כולסטרול 100.8 מ״ג 1008.0 מ״ג
    סידן 107.0 מ״ג 1069.6 מ״ג
    ברזל 101.3 מ״ג 1012.6 מ״ג
    אשלגן 141.5 מ״ג 1415.3 מ״ג
    אבץ 101.1 מ״ג 1010.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
נינג'ה תנור אובן - SP103
רובי מיכאל
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


ופן הכנה

  1. בקערית מערבבים היטב את פירורי הלחם והתבלינים.
  2. בקערה גדולה מניחים את השוקיים, שופכים עליהן את השמן ומערבבים עד שכל השוקיים משומנות.
  3. מפזרים את תערובת פירורי הלחם והתבלינים על השוקיים ומערבבים בעזרת הידיים.
  4. מהדקים ככל הניתן את הציפוי לכל אחת מהשוקיים, בזמן שמעבירים לרשת הטיגון של תנור הנינג׳ה.
  5. מרכיבים את שלבי המגשים של התנור- ראשית, את המגש התחתון ביותר לאיסוף הפירורים, לאחר מכן את הרשת, התבנית השחורה שחוסכת הרבה ניקיון ובסוף את רשת הטיגון עם השוקיים.
  6. מפעילים על מצב טיגון באוויר חם ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-40 דקות.
  7. מומלץ להגיש את השוקיים לצד רטבים שאוהבים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שוקיים פריכות ומטריפות שמכינים בכמה דקות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות