רקע ראש השנה

שנהיה לראש! דג שלם בתנור עם רכז רימונים, לימון ועשבי תיבול

מנה עיקרית חגיגית לראש השנה ובכלל - דג שלם בתנור עם רכז רימונים, לימון ועשבי תיבול, שמוגש במעטפה מנייר אפייה
מנה עיקרית חגיגית לראש השנה ובכלל - דג שלם בתנור עם רכז רימונים, לימון ועשבי תיבול, שמוגש במעטפה מנייר אפייה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1910
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1910.3 קק״ל 7641.0 קק״ל
    פחמימות 1592.6 גרם 6370.4 גרם
    שומן 1604.7 גרם 6418.8 גרם
    נתרן 2352.3 מ״ג 9409.0 מ״ג
    חלבון 1575.2 גרם 6301.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1574.8 גרם 6299.2 גרם
    שומן רווי 1578.8 גרם 6315.0 גרם
    כולסטרול 1574.6 מ״ג 6298.2 מ״ג
    סידן 1580.9 מ״ג 6323.7 מ״ג
    ברזל 1575.0 מ״ג 6300.0 מ״ג
    אשלגן 1584.0 מ״ג 6336.0 מ״ג
    אבץ 1574.6 מ״ג 6298.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1910
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1910.3 קק״ל 7641.0 קק״ל
    פחמימות 1592.6 גרם 6370.4 גרם
    שומן 1604.7 גרם 6418.8 גרם
    נתרן 2352.3 מ״ג 9409.0 מ״ג
    חלבון 1575.2 גרם 6301.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1574.8 גרם 6299.2 גרם
    שומן רווי 1578.8 גרם 6315.0 גרם
    כולסטרול 1574.6 מ״ג 6298.2 מ״ג
    סידן 1580.9 מ״ג 6323.7 מ״ג
    ברזל 1575.0 מ״ג 6300.0 מ״ג
    אשלגן 1584.0 מ״ג 6336.0 מ״ג
    אבץ 1574.6 מ״ג 6298.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מערכת Foody
X

4 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות. מכינים 2 יריעות גדולות של סנו סושי - רדיד אלומיניום.
  2. פורסים את נייר האלומיניום על משטח העבודה ומרפדים אותו בנייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם הנייר השני.
  3. מניחים שני דגים במרכז נייר האפייה וממלאים את חלל הבטן שלהם בפרוסות לימון (שומרים כמה בצד) ותימין. חוזרים על הפעולה עם הדג השלישי והרביעי על נייר האפייה השני.
  4. מכינים את הרוטב: טורפים בקערה את כל המרכיבים.
  5. מברישים את הדגים ברוטב משני הצדדים בנדיבות ויוצקים מעליהם את הרוטב שנשאר. מפזרים על הדגים כוסברה ומניחים את פרוסות הלימון ששמרנו בצד.
  6. סוגרים את ניירות האפייה והאלומיניום למעטפות לא צפופות במיוחד, מעבירים את הדגים לתבנית, מפזרים בצד עגבניות שרי וצולים במשך כ-25 דקות.
  7. מגישים את הדגים בתוך המעטפות עם עגבניות שרי בצד.

    דג שלם בתנור עם רכז רימונים 2
    דג חגיגי שיביא לכם ברכה! צילום: נמרוד סונדרס


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שנהיה לראש! דג שלם בתנור עם רכז רימונים, לימון ועשבי תיבול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות