שניצל מעולם אחר: שניצל רביולי גבינות אפוי
יש משהו יותר מושלם משילוב המילים שניצל ורביולי? הכנו לכם מתכון כל כך טעים וכיפי שכולם הולכים לבקש תוספת ממנו, שניצל רביולי גבינות אפוי וקריספי
יש משהו יותר מושלם משילוב המילים שניצל ורביולי? הכנו לכם מתכון כל כך טעים וכיפי שכולם הולכים לבקש תוספת ממנו, שניצל רביולי גבינות אפוי וקריספי
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 440.5 קק״ל 1762.2 קק״לפחמימות 56.6 גרם 226.3 גרםשומן 11.3 גרם 45.4 גרםנתרן 769.8 מ״ג 3079.1 מ״גחלבון 27.2 גרם 108.9 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 13.7 גרםשומן רווי 4.5 גרם 18.2 גרםכולסטרול 229.2 מ״ג 916.9 מ״גסידן 138.0 מ״ג 552.0 מ״גברזל 1.5 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 173.6 מ״ג 694.3 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל שעה
-
קלוריות441
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 440.5 קק״ל 1762.2 קק״לפחמימות 56.6 גרם 226.3 גרםשומן 11.3 גרם 45.4 גרםנתרן 769.8 מ״ג 3079.1 מ״גחלבון 27.2 גרם 108.9 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 13.7 גרםשומן רווי 4.5 גרם 18.2 גרםכולסטרול 229.2 מ״ג 916.9 מ״גסידן 138.0 מ״ג 552.0 מ״גברזל 1.5 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 173.6 מ״ג 694.3 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 441 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה רביולי גבינות מוכן
-
2 כוסות פירורי לחם
-
1/2 כוס גבינת פרמזןמגוררת דק
-
3 ביצים L
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כפית אבקת שום
הגשה
-
קצוצה
אופן הכנה
- ממלאים קערה גדולה במים רותחים, מכניסים פנימה את הרביולי ומשאירים ל-7 דקות. מסננים.
- מערבבים בקערה אחת את פירורי הלחם עם הפרמז’ן, ובקערה נוספת טורפים את הביצים עם מלח ואבקת שום.
- בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם, מגדירים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואת משך הזמן ל-25 דקות. לוחצים על הלחצן התחלה/השהייה על מנת להתחיל בתהליך החימום מראש.
- מניחים את סלסלת הטיגון באוויר חם על גבי התבנית השטוחה.
- טובלים את הרביולי בביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם ומסדרים בסלסלה עם מרווחים קטנים בין לבין.
- לאחר שהמכשיר סיים את תהליך החימום מראש, מכניסים את הסלסלה ואת התבנית למכשיר. הסל ייכנס במסילה העליונה בעוד שהתבנית תישאר ישירות על גבי רשת המתכת.
- לאחר 10 דקות הופכים את הרביולי בעזרת מלקחיים לקבלת תוצאה פריכה יותר. מחזירים את התבנית למכשיר ומטגנים למשך כ-10 דקות נוספות.
- מגישים עם ממרח עגבניות מיובשות, פטרוזיליה קצוצה ופרמז’ן.
אופן הכנה
- ממלאים קערה גדולה במים רותחים, מכניסים פנימה את הרביולי ומשאירים ל-7 דקות. מסננים.
- מערבבים בקערה אחת את פירורי הלחם עם הפרמז’ן, ובקערה נוספת טורפים את הביצים עם מלח ואבקת שום.
- בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם, מגדירים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואת משך הזמן ל-25 דקות. לוחצים על הלחצן התחלה/השהייה על מנת להתחיל בתהליך החימום מראש.
- מניחים את סלסלת הטיגון באוויר חם על גבי התבנית השטוחה.
- טובלים את הרביולי בביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם ומסדרים בסלסלה עם מרווחים קטנים בין לבין.
- לאחר שהמכשיר סיים את תהליך החימום מראש, מכניסים את הסלסלה ואת התבנית למכשיר. הסל ייכנס במסילה העליונה בעוד שהתבנית תישאר ישירות על גבי רשת המתכת.
- לאחר 10 דקות הופכים את הרביולי בעזרת מלקחיים לקבלת תוצאה פריכה יותר. מחזירים את התבנית למכשיר ומטגנים למשך כ-10 דקות נוספות.
- מגישים עם ממרח עגבניות מיובשות, פטרוזיליה קצוצה ופרמז’ן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (0)
קטגוריות
- אוכל איטלקי
- אוכל שילדים אוהבים
- אוכל שילדים יטרפו
- ארוחה זולה
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה מושחתת
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת ילדים
- ארוחת לילה
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מתכוני חגים
- מתכוני עמים ועדות
- מתכוני שבועות
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- נינג'ה בעשר דקות
- נינג'ה תנור אובן
- נינג'ה תנור אובן - SP103
- עולם ה- NINJA
- פסטה
- צמחוני וטבעוני
- תבשילים ביתיים