שקשוקה מהירה: ארוחה אולטימטיבית ב-10 דקות!
כולנו אוהבים שקשוקה אבל למי יש כוח להתחיל לקצוץ ולטגן? קבלו מתכון לשקשוקה מהירה שתסגור לכם את הפינה בלי שום מאמץ. תכינו כבר את החלה...
כולנו אוהבים שקשוקה אבל למי יש כוח להתחיל לקצוץ ולטגן? קבלו מתכון לשקשוקה מהירה שתסגור לכם את הפינה בלי שום מאמץ. תכינו כבר את החלה...
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 109.7 קק״ל 438.9 קק״לפחמימות 1.2 גרם 4.7 גרםסוכר 0.8 גרם 3.1 גרםשומן 7.7 גרם 30.9 גרםנתרן 194.9 מ״ג 779.7 מ״גחלבון 9.2 גרם 36.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 35.0 מ״ג 140.0 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 88.2 מ״ג 352.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות110
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 109.7 קק״ל 438.9 קק״לפחמימות 1.2 גרם 4.7 גרםסוכר 0.8 גרם 3.1 גרםשומן 7.7 גרם 30.9 גרםנתרן 194.9 מ״ג 779.7 מ״גחלבון 9.2 גרם 36.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 35.0 מ״ג 140.0 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 88.2 מ״ג 352.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 110 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 צנצנת רוטב עגבניות שקשוקה של קנור
-
4 ביצים L
-
לטיגון
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
חופן פטרוזיליה
אופן הכנה
- מחממים מחבת נון סטיק עם שמן הזית ומוסיפים לתוכה את רוטב השקשוקה של קנור והפלפל השחור. בוחשים ומביאים לרתיחה.
- לאחר שהרוטב רותח, יוצרים בו 4 גומות ושוברים לתוכן את הביצים. מביאים שוב לרתיחה.
- מבשלים את השקשוקה במשך 5 דקות, עד שהביצים חצי מבושלות.
- אם מעדיפים ביצים יציבות יותר, ממשיכים לבשל במשך 2 דקות נוספות.
- כשהשקשוקה מוכנה, מפזרים מעליה פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים מחבת נון סטיק עם שמן הזית ומוסיפים לתוכה את רוטב השקשוקה של קנור והפלפל השחור. בוחשים ומביאים לרתיחה.
- לאחר שהרוטב רותח, יוצרים בו 4 גומות ושוברים לתוכן את הביצים. מביאים שוב לרתיחה.
- מבשלים את השקשוקה במשך 5 דקות, עד שהביצים חצי מבושלות.
- אם מעדיפים ביצים יציבות יותר, ממשיכים לבשל במשך 2 דקות נוספות.
- כשהשקשוקה מוכנה, מפזרים מעליה פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד.
הערות
- מומלץ לאכול עם חלה טרייה.
הערות
- מומלץ לאכול עם חלה טרייה.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (3)
בא לי לאכול את התמונה
היי דנה, תכיני את השקשוקה ותאכלי אותה! 🙂
יצא לך מושלם!! 🙂