תבשיל קארי הודי עם עוף שיחמם לכם את החורף
ישראל אהרוני לוקח אותנו לטיול בהודו בלי לארוז מזוודות ומכין תבשיל קארי הודי עם עוף והמון תבלינים ארומטיים. אל תשכחו להגיש עם אורז לספיגת הרוטב הטעים
ישראל אהרוני לוקח אותנו לטיול בהודו בלי לארוז מזוודות ומכין תבשיל קארי הודי עם עוף והמון תבלינים ארומטיים. אל תשכחו להגיש עם אורז לספיגת הרוטב הטעים
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 390.1 קק״ל 2340.4 קק״לפחמימות 11.8 גרם 70.6 גרםשומן 34.3 גרם 205.8 גרםנתרן 278.1 מ״ג 1668.8 מ״גחלבון 27.3 גרם 163.8 גרםסיבים תזונתיים 5.8 גרם 34.9 גרםשומן רווי 20.4 גרם 122.6 גרםכולסטרול 4.8 מ״ג 28.6 מ״גסידן 21.5 מ״ג 129.2 מ״גברזל 6.2 מ״ג 37.2 מ״גאשלגן 217.4 מ״ג 1304.2 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 31.6 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות390
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 390.1 קק״ל 2340.4 קק״לפחמימות 11.8 גרם 70.6 גרםשומן 34.3 גרם 205.8 גרםנתרן 278.1 מ״ג 1668.8 מ״גחלבון 27.3 גרם 163.8 גרםסיבים תזונתיים 5.8 גרם 34.9 גרםשומן רווי 20.4 גרם 122.6 גרםכולסטרול 4.8 מ״ג 28.6 מ״גסידן 21.5 מ״ג 129.2 מ״גברזל 6.2 מ״ג 37.2 מ״גאשלגן 217.4 מ״ג 1304.2 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 31.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 390 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 שיני שום
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
5 כפות שמן קנולה
-
6 שוקי עוף בינוניותעם עור
-
6 ירכי עוף בינוניותעם עור
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
16 בצל פנינה קטנים
-
1 כף זרעי כמון
-
5 תרמילי הל שלם
-
2 כפיות זרעי כוסברה
-
1 כוס מים
-
3 עלי דפנה
-
1/4 כפית אגוז מוסקט
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כפית כורכום
-
1/4 צרור נענערק העלים
אופן הכנה
- כותשים את שיני השום ומגררים את הג’ינג’ר במיקרופליין.
- מחממים שמן בסיר רחב. מוסיפים את חלקי העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור ומזהיבים את העוף מכל הצדדים כ-10 דקות.
- מוסיפים את הבצלים, השום, הג’ינג’ר, הכמון, ההל, הקינמון והכוסברה ומטגנים כ-3 דקות.
- מוסיפים את קרם הקוקוס, המים, עלי הדפנה, המוסקט, הצ’ילי והכורכום. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כשעה.
- קוצצים את עלי הנענע, מערבבים פנימה ומגישים.
אופן הכנה
- כותשים את שיני השום ומגררים את הג’ינג’ר במיקרופליין.
- מחממים שמן בסיר רחב. מוסיפים את חלקי העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור ומזהיבים את העוף מכל הצדדים כ-10 דקות.
- מוסיפים את הבצלים, השום, הג’ינג’ר, הכמון, ההל, הקינמון והכוסברה ומטגנים כ-3 דקות.
- מוסיפים את קרם הקוקוס, המים, עלי הדפנה, המוסקט, הצ’ילי והכורכום. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כשעה.
- קוצצים את עלי הנענע, מערבבים פנימה ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
מתכון עוף בקארי
ואם אין לו עלי דפנה או שהוא לא אוהב עלי דפנה.מה עושים?
לוותר, הטעם כמובן ישתנה מעט