סנו רקע

תפוחי אדמה אפויים קלים וטעימים!

אף פעם אין יותר מידי מתכונים לתפוחי אדמה אפויים! אנחנו מבטיחים לכם שאת המתכון הזה תאהבו במיוחד, רוטב משגע עם עשבי תיבול ותפוחי אדמה קריספיים!
אף פעם אין יותר מידי מתכונים לתפוחי אדמה אפויים! אנחנו מבטיחים לכם שאת המתכון הזה תאהבו במיוחד, רוטב משגע עם עשבי תיבול ותפוחי אדמה קריספיים!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    562
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 561.9 קק״ל 561.9 קק״ל
    פחמימות 7.1 גרם 7.1 גרם
    שומן 60.9 גרם 60.9 גרם
    נתרן 3105.7 מ״ג 3105.7 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 1.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 39.0 מ״ג 39.0 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 18.2 מ״ג 18.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    562
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 561.9 קק״ל 561.9 קק״ל
    פחמימות 7.1 גרם 7.1 גרם
    שומן 60.9 גרם 60.9 גרם
    נתרן 3105.7 מ״ג 3105.7 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 1.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 39.0 מ״ג 39.0 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 18.2 מ״ג 18.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
מערכת Foody
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
  2. חוצים את תפוחי האדמה לאורכם (אין צורך לקלף).
  3. בקערה שמים את כל המצרכים הנותרים (למעט הרוזמרין) ומערבבים היטב עד לקבל רוטב אחיד.
  4. מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה ועליה יוצקים את הרוטב, בעזרת מברשת מפזרים את הרוטב באופן אחיד על גבי נייר האפייה.
  5. מניחים את חצאי התפוחים כך שצידם השטוח מונח כלפי מטה, על הרוטב.
  6. מפזרים את הרוזמרין, עוטפים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור ל-40 דקות.
  7. מסירים את רדיד האלומיניום, מעלים את חום התנור ל-200 מעלות ואופים עוד כ-15 דקות עד להזהבה.

    תפוחי אדמה אפויים. צילום: עדן טל
    תפוחי אדמה אפויים. צילום: עדן טל


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תפוחי אדמה אפויים קלים וטעימים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    efrat butnaru

    מתכון מעולה הספקתי כבר להכין אותו פעמיים הדבר הכמעט יחיד ששיניתי הוא שקילפתי את תפוחי האדמה ושכיסיתי את כל התפוחי אדמה ברוטב חוץ מזה אחלה של רעיון תודה!

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות