בוש קאבר דסקטופ

רך מבפנים ופריך מבחוץ: צ’יפס מתנפח של פלאפליות

אין כמו צ'יפס של פלאפליות! פרוסות תפוחי אדמה דקות ומצופות, מטוגנות עד שהן מתנפחות! אפילו על הקטשופ אפשר לוותר
אין כמו צ'יפס של פלאפליות! פרוסות תפוחי אדמה דקות ומצופות, מטוגנות עד שהן מתנפחות! אפילו על הקטשופ אפשר לוותר
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
27 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1077
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1076.6 קק״ל 1076.6 קק״ל
    פחמימות 207.8 גרם 207.8 גרם
    שומן 7.3 גרם 7.3 גרם
    נתרן 3343.8 מ״ג 3343.8 מ״ג
    חלבון 31.8 גרם 31.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 1.8 גרם
    כולסטרול 253.2 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 118.6 מ״ג 118.6 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 114.2 מ״ג 114.2 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1077
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1076.6 קק״ל 1076.6 קק״ל
    פחמימות 207.8 גרם 207.8 גרם
    שומן 7.3 גרם 7.3 גרם
    נתרן 3343.8 מ״ג 3343.8 מ״ג
    חלבון 31.8 גרם 31.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 1.8 גרם
    כולסטרול 253.2 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 118.6 מ״ג 118.6 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 114.2 מ״ג 114.2 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור

נכון שמזמן לא טיגנתם? שימו לב למתכון הזה – אם כבר לחמם שמן, אז בשביל להכין אותו, ויפה שעה אחת קודם! פרוסות תפוחי אדמה דקות מצופות בלילה שהופכות אחרי הטיגון למעדן פריך ועסיסי שאי אפשר להפסיק לנשנש.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
27 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

צ'יפס


אופן הכנה

  1. פורסים את תפוחי האדמה לעיגולים דקים בעזרת סכין או מנדולינה.
  2. מחממים במחבת או סיר על הכיריים שמן לטיגון עמוק.
  3. טורפים בקערה את הביצה, הקמח, אבקת האפייה, הפלפל השחור, המלח והמים לבלילה אחידה.
  4. טובלים את פרוסות תפוחי האדמה בבלילה ומטגנים עד שהם מתנפחים ומשחימים.
  5. מגישים בקונוס מנייר אפייה עם קטשופ בצד.
צ'יפס מתנפח1
צ’יפס מתנפח כמו בפלאפליות. צילום: נמרוס סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רך מבפנים ופריך מבחוץ: צ’יפס מתנפח של פלאפליות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    נגה קלארי

    הכנתי ויצא לי לא משהו.. הציפוי לא הספיק לי לחצי תפוח אדמה… וכשטיגנתי אותם הם נשרפו מבחוץ ולא התבשלו מבפנים…

      Avatar
      מערכת Foody

      היי נגה, כנראה שהשמן היה חם מידי (אם את מטגנת באופן תכוף, כדאי לקנות מודד חום בחנות אפייה – מדובר במוצר שעולה עשרות שקלים בודדים ויוודא שתמיד הטיגונים שלך יהיו מושלמים)

    Avatar
    קרן

    יש אפשרות לעשות את המתכון עם נינגה פודי?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי קרן, אפשר אולי בטיגון באוויר חם, אין לנו הנחיות לכך ולא יודעים כיצד תצא התוצאה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות