צ’יפס קריספי בציפוי פירורי לחם של ליאל אלי

כולם אוהבים צ'יפס, אבל צ'יפס כזה מעולם לא טעמתם - צ'יפס בציפוי פירורי לחם קראנצ'יים שהופך כל ביס לחגיגה שלמה של טעמים
כולם אוהבים צ'יפס, אבל צ'יפס כזה מעולם לא טעמתם - צ'יפס בציפוי פירורי לחם קראנצ'יים שהופך כל ביס לחגיגה שלמה של טעמים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    845
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 844.5 קק״ל 2533.6 קק״ל
    פחמימות 105.6 גרם 316.7 גרם
    שומן 32.7 גרם 98.0 גרם
    נתרן 812.4 מ״ג 2437.2 מ״ג
    חלבון 19.5 גרם 58.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 10.9 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 16.8 גרם
    כולסטרול 186.9 מ״ג 560.6 מ״ג
    סידן 33.9 מ״ג 101.7 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 171.8 מ״ג 515.5 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    845
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 844.5 קק״ל 2533.6 קק״ל
    פחמימות 105.6 גרם 316.7 גרם
    שומן 32.7 גרם 98.0 גרם
    נתרן 812.4 מ״ג 2437.2 מ״ג
    חלבון 19.5 גרם 58.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 10.9 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 16.8 גרם
    כולסטרול 186.9 מ״ג 560.6 מ״ג
    סידן 33.9 מ״ג 101.7 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 171.8 מ״ג 515.5 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

צ'יפס קריספי

הגשה


אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרצועות של צ’יפס.
  2. מערבבים בקערה אחת את הביצים, המיונז, המלח והפלפל.
  3. מניחים בקערה שנייה את פירורי הלחם.
  4. מחממים שמן עמוק במחבת.
  5. טובלים את רצועות הצ’יפס בתערובת הביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם. כשהשמן מתחיל לבעבע מטגנים את הצ’יפסים עד להשחמה.

הערות

  • ניתן לבשל את תפוחי האדמה במים רותחים בטרם הטיגון במשך 10-15 דקות לקיצור זמני הטיגון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’יפס קריספי בציפוי פירורי לחם של ליאל אלי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות