צ’יפס מדפי אורז במילוי פרמזן ועשבי תיבול

מרטיבים את דף האורז, מברישים אותו בממרח שיצרנו, מגלגלים אותו, אופים כ-10 דקות ויש לכם צ'יפס מדפי אורז מושלם ופריך במיוחד
מרטיבים את דף האורז, מברישים אותו בממרח שיצרנו, מגלגלים אותו, אופים כ-10 דקות ויש לכם צ'יפס מדפי אורז מושלם ופריך במיוחד
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    261
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 260.5 קק״ל 2605.2 קק״ל
    פחמימות 2.6 גרם 26.2 גרם
    שומן 25.3 גרם 252.8 גרם
    נתרן 275.8 מ״ג 2757.6 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 64.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 9.3 גרם 92.8 גרם
    כולסטרול 30.7 מ״ג 306.5 מ״ג
    סידן 128.8 מ״ג 1288.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 22.2 מ״ג 222.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    261
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 260.5 קק״ל 2605.2 קק״ל
    פחמימות 2.6 גרם 26.2 גרם
    שומן 25.3 גרם 252.8 גרם
    נתרן 275.8 מ״ג 2757.6 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 64.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 9.3 גרם 92.8 גרם
    כולסטרול 30.7 מ״ג 306.5 מ״ג
    סידן 128.8 מ״ג 1288.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 22.2 מ״ג 222.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ממרח

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מערבבים יחד את מרכיבי הממרח.
  3. טובלים דף אורז לרגע במים קרים ומעבירים למשטח עבודה.
  4. מברישים בממרח שהכנו שכבה דקה ומפזרים מעל מעט פרמזן מגורד ותערובת שומשום שחור ושומשום בטעם רוטב סויה. מקפלים לצורת מקל צר וארוך.
  5. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ10 דקות עד שמקלות הגבינה פריכים.
צ'יפס מדפי אורז במילוי פרמזן1
צ’יפס מדפי אורז במילוי פרמזן ועשבי תיבול. צילום: ירדן עדי, סטיילינג: שירה יפרח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות