סנו רקע

מיקס צ’יפס ברוקולי ובטטה ב10 דקות

צ'יפס ברוקולי ובטטה טעים ומזין. בלי לעבוד קשה, תוך 10 דקות יש לכם צ'יפס קליל, פריך והכי טעים שיש! תהנו
צ'יפס ברוקולי ובטטה טעים ומזין. בלי לעבוד קשה, תוך 10 דקות יש לכם צ'יפס קליל, פריך והכי טעים שיש! תהנו
  • ליאת מועלם
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    153
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 152.5 קק״ל 305.0 קק״ל
    פחמימות 13.4 גרם 26.9 גרם
    שומן 5.1 גרם 10.1 גרם
    נתרן 487.5 מ״ג 975.1 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 18.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.7 מ״ג 1.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 8.3 מ״ג 16.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    153
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 152.5 קק״ל 305.0 קק״ל
    פחמימות 13.4 גרם 26.9 גרם
    שומן 5.1 גרם 10.1 גרם
    נתרן 487.5 מ״ג 975.1 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 18.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.7 מ״ג 1.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 8.3 מ״ג 16.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קולפים את הבטטה וחותכים לרצועות בעובי של סנטימטר. חותכים את ראש הברוקולי, בעזרת קולפן מקלפים את גבעולי הברוקולי כדי להסיר את הקליפה החיצונית. חותכים את הגבעולים למקלות בעובי של סנטימטר.
  2. מעבירים את הברוקולי והבטטה לקערה, מוסיפים את שמן הזית, אבקת השום, המלח, הפלפל השחור ומערבבים (אפשר להוסיף כל תיבול שמתחשק לכם).
  3. מרפדים תבנית נינג’ה בנייר אפייה מתאים, מניחים מעליו את הצ’יפס ומפעילים טיגון באוויר על 200 מעלות למשך 10 דקות.

**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.

מיקס צ'יפס ברוקולי ובטטה ב10 דקות
מיקס צ’יפס ברוקולי ובטטה ב10 דקות. צילום: ירדן עדי, סטיילינג: שירה יפרח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות