תפוח מסוכר על מקל
לא צריך ללכת ללונה פארק כדי לאכול תפוח מסוכר על מקל. אור בן אוליאל מלמד כיצד מכינים בבית ובקלות את ממתק הילדות שרופאי השיניים פחות אוהבים
לא צריך ללכת ללונה פארק כדי לאכול תפוח מסוכר על מקל. אור בן אוליאל מלמד כיצד מכינים בבית ובקלות את ממתק הילדות שרופאי השיניים פחות אוהבים
- אור בן אוליאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 329.1 קק״ל 3290.6 קק״לפחמימות 82.2 גרם 822.1 גרםשומן 0.3 גרם 3.3 גרםנתרן 2.3 מ״ג 22.7 מ״גחלבון 0.3 גרם 3.3 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 46.8 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 9.1 מ״ג 91.0 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 201.3 מ״ג 2012.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות329
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 329.1 קק״ל 3290.6 קק״לפחמימות 82.2 גרם 822.1 גרםשומן 0.3 גרם 3.3 גרםנתרן 2.3 מ״ג 22.7 מ״גחלבון 0.3 גרם 3.3 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 46.8 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 9.1 מ״ג 91.0 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 201.3 מ״ג 2012.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 329 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
10 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
1כוס או 240 מ"ל מים
-
3כוסות או 600 גרם סוכר לבן
-
1/2 כוס סירופ תירס
-
1 כפית צבע מאכל אדום
אופן הכנה
- נועצים בכל תפוח שיפוד עץ.
- בסיר על גבי להבה בינונית מחממים את המים, סוכר וסירופ תירס עד לטמפרטורה של 150 מעלות.
- מוסיפים בהדרגה צבע מאכל ומערבבים היטב עד לקבלת הגוון הרצוי.
- מסירים מהאש ומצננים מעט עד שבועות האוויר נעלמות ומתקבל סירופ חלק.
- טובלים בכל פעם תפוח אחד בסירופ. מניחים על גבי משטח הסיליקון להתייצבות.
אופן הכנה
- נועצים בכל תפוח שיפוד עץ.
- בסיר על גבי להבה בינונית מחממים את המים, סוכר וסירופ תירס עד לטמפרטורה של 150 מעלות.
- מוסיפים בהדרגה צבע מאכל ומערבבים היטב עד לקבלת הגוון הרצוי.
- מסירים מהאש ומצננים מעט עד שבועות האוויר נעלמות ומתקבל סירופ חלק.
- טובלים בכל פעם תפוח אחד בסירופ. מניחים על גבי משטח הסיליקון להתייצבות.
הערות
- אם אין משטח סיליקון ניתן להשתמש בנייר אפייה
- במידה והסירופ מתקרר לפניי שהספקתם לטבול את כל התפוחים, חממו את הסיר על האש ועד שהסירופ הופך נוזלי
הערות
- אם אין משטח סיליקון ניתן להשתמש בנייר אפייה
- במידה והסירופ מתקרר לפניי שהספקתם לטבול את כל התפוחים, חממו את הסיר על האש ועד שהסירופ הופך נוזלי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
ילדות של ערב יום העצמאות בעיר
ווואווווו!!! מחזיר אותנו לילדות. נראה מושלם