חטיף נאצ’וס עם בולונז

חיבור מנצח בין נאצ'וס מקסיקני לבין בולונז איטלקי - מנה ראשונה מעולה להגיש כנשנוש בערב עם חברים - חטיפי נאצ'וס עם רוטב בולונז
חיבור מנצח בין נאצ'וס מקסיקני לבין בולונז איטלקי - מנה ראשונה מעולה להגיש כנשנוש בערב עם חברים - חטיפי נאצ'וס עם רוטב בולונז
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    359
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 359.2 קק״ל 1077.5 קק״ל
    פחמימות 21.4 גרם 64.3 גרם
    שומן 14.9 גרם 44.8 גרם
    נתרן 670.5 מ״ג 2011.6 מ״ג
    חלבון 28.4 גרם 85.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 14.2 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 16.3 גרם
    כולסטרול 91.0 מ״ג 273.0 מ״ג
    סידן 71.7 מ״ג 215.1 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 1099.9 מ״ג 3299.8 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 20.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    359
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 359.2 קק״ל 1077.5 קק״ל
    פחמימות 21.4 גרם 64.3 גרם
    שומן 14.9 גרם 44.8 גרם
    נתרן 670.5 מ״ג 2011.6 מ״ג
    חלבון 28.4 גרם 85.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 14.2 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 16.3 גרם
    כולסטרול 91.0 מ״ג 273.0 מ״ג
    סידן 71.7 מ״ג 215.1 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 1099.9 מ״ג 3299.8 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 20.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

נאצ'וס

בולונז


אופן הכנה

  1. מכינים את הבולונז: בסיר רחב מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד לשקיפות.
  2. מוסיפים את השום והפלפל האדום הקצוץ וממשיכים לטגן עד שהשום מזהיב קלות.
  3. מוסיפים את הבשר ומטגנים עוד 5 דקות.
  4. מוסיפים את כל התבלינים ורסק העגבניות ומערבבים.
  5. מוסיפים את קוביות העגבניות ומבשלים כחצי שעה.
  6. מרכיבים את המנה: מסדרים כמות יפה של נאצ’וס על צלחת רחבה ומוזגים מעל כמה כפות מתבשיל הבולונז.
נאצ'וס בולונז1
חטיף נאצ’וס עם בולונז. צילום: ירדן עדי, סטיילינג: שירה יפרח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות