5 דקות הכנה ויש לכם עוגיות גרנולה עם חמוציות – הכי הכי מתוקיות!

טוב שיש בבית עוגיות גרנולה מקסימות כאלו, עם חמוציות וקמח כוסמין. הן טעימות, בריאות יחסית, ולמרות שמכינים אותן ב-5 דקות הן נראות סופר מושקעות. עופו לאפות!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

טוב שיש צנצנת מלאה בעוגיות הגרנולה המקסימות הללו, הן טעימות מאוד, בריאות יחסית, ולמרות שמכינים אותן ב-5 דקות הן נראות סופר מושקעות. כשיש לי צנצנת כזו בבית אני תמיד תוהה למה אני לא מכינה אותן יותר (הצנצנת מתרוקנת במהירות רבה מדי…) ולמה אני כל כך מתעצלת להוציא את המקסר. אבל עכשיו יש לי, אז יש לי פטור מהוצאת מיקסר לפחות ל-24 שעות, ואם תכינו אותן, גם לכם יהיה פטור + צנצנת מלאה עוגיות גרנולה עם חמוציות. שיחוק!

מצרכים

אופן הכנה

  1. מקציפים את החמאה הרכה יחד עם הסוכר כמה דקות, מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה ומקציפים עו כמה דקות עד לקבלת קרם אוורירי.
  2. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ומעט דביקה.
  3. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  4. מצפים תבנית תנור בנייר אפייה ובידיים משומנות מגלגלים מהעיסה עיגולים בגודל כדור פינג פונג. מניחים את העוגיות במרווחים של 3 ס”מ מינימום זו מזו.
  5. אופים את העוגיות כ-20 דקות עד שהן משחימות אך המרכז שלהן רך.
  6. מצננים ושומרים בקופסה אטומה.

הערות

  • אפשר להחליף את החמוציות בפירות יבשים אחרים שאוהבים או אפילו להחליף בשוקולד מריר
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 25 מנות
קלוריות 240.4 קק״ל 6009.6 קק״ל
פחמימות 30.2 גרם 755.7 גרם
שומן 10.9 גרם 272.8 גרם
נתרן 109.3 מ״ג 2731.8 מ״ג
חלבון 2.4 גרם 60.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 20.8 גרם
שומן רווי 4.3 גרם 108.5 גרם
כולסטרול 40.0 מ״ג 999.6 מ״ג
סידן 12.7 מ״ג 317.9 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 9.9 מ״ג
אשלגן 44.4 מ״ג 1110.1 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 6.7 מ״ג

קטגוריות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    יאאמי יאאמי🍪!!

תגובות (19)

    Avatar
    אסתי צביון

    במה אפשר להחליף את קמח הקוסמין כדי שיהיו ללא גלוטן?

      Avatar
      Foody Foody

      ניתן להחליף בקמח תמי.

    Avatar
    רות גדליהו

    היי איך אפשר לשנות את זה שזה לא יהיה חלבי?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להחליף את החמאה בשמן או מרגרינה או מחמאה. בהצלחה (:

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody