באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

אוהבים מרציפן? מרציפן חלומי במילוי דובדבני אמרנה

בונבוניירה של מרציפן במילוי דובדבני אמרנה שתכינו בעצמכם, באמצעות הבלנדר ותפתיע את כולם. אין דרך טובה יותר להפגין אהבה!
בונבוניירה של מרציפן במילוי דובדבני אמרנה שתכינו בעצמכם, באמצעות הבלנדר ותפתיע את כולם. אין דרך טובה יותר להפגין אהבה!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    179
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 178.9 קק״ל 4473.7 קק״ל
    פחמימות 6.2 גרם 154.2 גרם
    שומן 10.5 גרם 261.3 גרם
    נתרן 1.2 מ״ג 30.1 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 112.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 64.3 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 35.2 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 51.5 מ״ג 1287.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 21.3 מ״ג
    אשלגן 157.4 מ״ג 3934.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 16.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    179
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 178.9 קק״ל 4473.7 קק״ל
    פחמימות 6.2 גרם 154.2 גרם
    שומן 10.5 גרם 261.3 גרם
    נתרן 1.2 מ״ג 30.1 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 112.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 64.3 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 35.2 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 51.5 מ״ג 1287.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 21.3 מ״ג
    אשלגן 157.4 מ״ג 3934.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 16.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ממתקים
מלי זיידמן
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרציפן

מילוי

ציפוי


אופן הכנה

  1.  מכניסים לבלנדר את השקדים הטחונים ואת אבקת הסוכר.
  2. מתקינים את להב הקיצוץ ומערבלים בתוכנית SPREAD.
  3. מערבבים בכוס את מיץ הלימון, תמצית השקדים והמים ומוסיפים אותם בהדרגה אל הבלנדר, עד שמתקבל מעין בצק.
  4. מעבירים את בצק המרציפן לכלי אטום ומביאים לקירור במשך 3 שעות.
  5. כעת מוציאים את התערובת, לוקחים פיסה קטנה ומכדררים אותה לכדור.

    מרציפן במילוי דובדבני אמרנה4
    מכניסים דובדבן לתוך כל כדור מרציפן. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  6. יוצרים גומה בכדור, מכניסים במרכזו דובדבן אמרנה ומגלגלים שוב לכיסוי הגומה.
  7. מחממים במיקרוגל את קוביות השוקולד והשמן ומערבבים היטב לתערובת חלקה.
  8. בעזרת שקית זילוף או כפית יוצרים קישוט שוקולדי על גבי המרציפנים. ממתינים לייבוש.
  9. מסדרים את המרציפנים בקופסה יפה, מקשטים בסרט ומצרפים ברכה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוהבים מרציפן? מרציפן חלומי במילוי דובדבני אמרנה

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    גיא מדו

    נדיר

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    יעלי ויטל

    אין לי נינג’ה…במעבד מזון עם להב החיתוך יעבוד בצורה זהה נכון??

      Avatar
      מערכת Foody

      כן אין שום בעיה.

      Avatar
      מערכת Foody

      כפית תמצית שקדים, הוספנו גם למתכון.

קטגוריות

אביזרים

תגיות