סנו רקע

אונטריב וירקות שורש ביין לבן ודבש

קדירת אונטריב משגעת שמתרככת בתנור באיטיות, במשך 3 שעות ואפילו יותר. השימוש בנייר אפייה ונייר אלומיניום, מעניק אטימה מלאה שעוזרת למרכיבים להתבשל במיצים של עצמם וככה נמנע מהבשר שלנו להתייבש
קדירת אונטריב משגעת שמתרככת בתנור באיטיות, במשך 3 שעות ואפילו יותר. השימוש בנייר אפייה ונייר אלומיניום, מעניק אטימה מלאה שעוזרת למרכיבים להתבשל במיצים של עצמם וככה נמנע מהבשר שלנו להתייבש
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    1006
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1006.3 קק״ל 6037.9 קק״ל
    פחמימות 39.2 גרם 235.2 גרם
    שומן 21.5 גרם 128.9 גרם
    נתרן 1104.0 מ״ג 6624.1 מ״ג
    חלבון 43.8 גרם 262.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 21.2 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 37.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 136.1 מ״ג 816.5 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 25.7 מ״ג
    אשלגן 393.2 מ״ג 2358.9 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 45.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    1006
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1006.3 קק״ל 6037.9 קק״ל
    פחמימות 39.2 גרם 235.2 גרם
    שומן 21.5 גרם 128.9 גרם
    נתרן 1104.0 מ״ג 6624.1 מ״ג
    חלבון 43.8 גרם 262.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 21.2 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 37.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 136.1 מ״ג 816.5 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 25.7 מ״ג
    אשלגן 393.2 מ״ג 2358.9 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 45.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
ענת אלישע
X

13 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים שמן בסיר בקוטר 32 ס״מ שיכול להיכנס לתנור. מוסיפים את נתחי הבשר, מתבלים במעט מלח ופלפל ומטגנים עד הזהבה.
  2. מוסיפים את הכרישה, ירקות השורש, השום, היין הלבן, הדבש, כפית מלח וכפית פלפל ומערבבים. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות לצמצום האלכוהול.
  3. מחממים תנור ל-160 מעלות חום סטטי.
  4. מרטיבים וסוחטים נייר אפייה טבעי סנו סושי ומניחים מעל הבשר והירקות.
  5. אוטמים היטב את הסיר בשכבה של רדיד אלומיניום סנו סושי - בנוסף למכסה.
  6. מכניסים את הסיר לתנור ל-3-3.5 שעות או עד לריכוך של הבשר.
  7. מסירים את הניירות וצולים עוד כ-15 דקות להזהבה קלה של הבשר.
אונטריב וירקות שורש4
אונטריב וירקות שורש בתנור. צילום: ענת אלישע

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    אליאור

    בס”ד האם אפשר להחליף את נתח האונטריב בחזה בקר? מה שנקרא בריסקט?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשרי

    Avatar
    קרול

    איזה חלק זה אונטריב אצל הפרה? מה חבקש מהקצב?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי קרול, אפשר פשוט לבקש אונטריב או נתח מספר 2

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות