אונטריב וירקות שורש ביין לבן ודבש
קדירת אונטריב משגעת שמתרככת בתנור באיטיות, במשך 3 שעות ואפילו יותר. השימוש בנייר אפייה ונייר אלומיניום, מעניק אטימה מלאה שעוזרת למרכיבים להתבשל במיצים של עצמם וככה נמנע מהבשר שלנו להתייבש
קדירת אונטריב משגעת שמתרככת בתנור באיטיות, במשך 3 שעות ואפילו יותר. השימוש בנייר אפייה ונייר אלומיניום, מעניק אטימה מלאה שעוזרת למרכיבים להתבשל במיצים של עצמם וככה נמנע מהבשר שלנו להתייבש
- ענת אלישע
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1006.3 קק״ל 6037.9 קק״לפחמימות 39.2 גרם 235.2 גרםשומן 21.5 גרם 128.9 גרםנתרן 1104.0 מ״ג 6624.1 מ״גחלבון 43.8 גרם 262.9 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 21.2 גרםשומן רווי 6.2 גרם 37.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 136.1 מ״ג 816.5 מ״גברזל 4.3 מ״ג 25.7 מ״גאשלגן 393.2 מ״ג 2358.9 מ״גאבץ 7.6 מ״ג 45.7 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 4 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות1006
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1006.3 קק״ל 6037.9 קק״לפחמימות 39.2 גרם 235.2 גרםשומן 21.5 גרם 128.9 גרםנתרן 1104.0 מ״ג 6624.1 מ״גחלבון 43.8 גרם 262.9 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 21.2 גרםשומן רווי 6.2 גרם 37.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 136.1 מ״ג 816.5 מ״גברזל 4.3 מ״ג 25.7 מ״גאשלגן 393.2 מ״ג 2358.9 מ״גאבץ 7.6 מ״ג 45.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 1006 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/2 ק"ג בשר אונטריב
-
5 כפות שמן זית
-
2 כפיות מלח דק
-
1 1/2 כפיות פלפל שחור גרוס
-
3 גבעולי כרישותהחלק בהיר, חתוכים למקטעים
-
1 שורש סלרי בינוניקלוף ופרוס
-
1 שורש פטרוזיליה בינוניקלוף ופרוס
-
2 גזרים בינונייםקלוף ופרוס
-
2 ראשי שוםקלופים וחצויים
-
1/2 ליטר יין לבן חצי יבש
-
4 כפות דבש
אופן הכנה
- מחממים שמן בסיר בקוטר 32 ס״מ שיכול להיכנס לתנור. מוסיפים את נתחי הבשר, מתבלים במעט מלח ופלפל ומטגנים עד הזהבה.
- מוסיפים את הכרישה, ירקות השורש, השום, היין הלבן, הדבש, כפית מלח וכפית פלפל ומערבבים. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות לצמצום האלכוהול.
- מחממים תנור ל-160 מעלות חום סטטי.
- מרטיבים וסוחטים נייר אפייה טבעי סנו סושי ומניחים מעל הבשר והירקות.
- אוטמים היטב את הסיר בשכבה של רדיד אלומיניום סנו סושי - בנוסף למכסה.
- מכניסים את הסיר לתנור ל-3-3.5 שעות או עד לריכוך של הבשר.
- מסירים את הניירות וצולים עוד כ-15 דקות להזהבה קלה של הבשר.
אופן הכנה
- מחממים שמן בסיר בקוטר 32 ס״מ שיכול להיכנס לתנור. מוסיפים את נתחי הבשר, מתבלים במעט מלח ופלפל ומטגנים עד הזהבה.
- מוסיפים את הכרישה, ירקות השורש, השום, היין הלבן, הדבש, כפית מלח וכפית פלפל ומערבבים. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות לצמצום האלכוהול.
- מחממים תנור ל-160 מעלות חום סטטי.
- מרטיבים וסוחטים נייר אפייה טבעי סנו סושי ומניחים מעל הבשר והירקות.
- אוטמים היטב את הסיר בשכבה של רדיד אלומיניום סנו סושי - בנוסף למכסה.
- מכניסים את הסיר לתנור ל-3-3.5 שעות או עד לריכוך של הבשר.
- מסירים את הניירות וצולים עוד כ-15 דקות להזהבה קלה של הבשר.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
בס”ד האם אפשר להחליף את נתח האונטריב בחזה בקר? מה שנקרא בריסקט?
כן, אפשרי
איזה חלק זה אונטריב אצל הפרה? מה חבקש מהקצב?
היי קרול, אפשר פשוט לבקש אונטריב או נתח מספר 2
מושלם אלופה❤️
תודה רבה!