ארוחה ב-10 דקות: קערת סלמון ברוטב טריאקי עם אורז וירקות בנינג’ה
כמה שאנחנו אוהבים מתכוני נינג'ה מהירים וטעימים! סלמון ברוטב טריאקי יחד עם ירקות ואורז, מנה שיש בה כל מה שאנחנו צריכים. תהנו
כמה שאנחנו אוהבים מתכוני נינג'ה מהירים וטעימים! סלמון ברוטב טריאקי יחד עם ירקות ואורז, מנה שיש בה כל מה שאנחנו צריכים. תהנו
- גיל אטלן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1024.3 קק״ל 2048.5 קק״לפחמימות 101.5 גרם 203.1 גרםשומן 42.5 גרם 85.1 גרםנתרן 2835.3 מ״ג 5670.7 מ״גחלבון 58.2 גרם 116.4 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 8.8 גרםשומן רווי 16.8 גרם 33.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 31.4 מ״ג 62.7 מ״גברזל 2.3 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 320.0 מ״ג 639.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות1024
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1024.3 קק״ל 2048.5 קק״לפחמימות 101.5 גרם 203.1 גרםשומן 42.5 גרם 85.1 גרםנתרן 2835.3 מ״ג 5670.7 מ״גחלבון 58.2 גרם 116.4 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 8.8 גרםשומן רווי 16.8 גרם 33.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 31.4 מ״ג 62.7 מ״גברזל 2.3 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 320.0 מ״ג 639.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 0.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 1024 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 יחידות פילה דג סלמון
-
1/2 כוס רוטב טריאקי
-
2 כוסות ברוקוליקפוא או כל תערובת ירקות קפואים - אדממה, גזר גמדי, שעועית ירוקה, אפונה
-
3 כפות שמן זית
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כוס אורז פרסיאו תאילנדי
-
1 1/2 כוסות מים
-
1/2 כוס חלב קוקוס
אופן הכנה
- בקערה משרים את פילה הסלמון ברוטב הטריאקי למינימום חצי שעה - הופכים פעם-פעמיים כדי שהרוטב יצפה את כל חלקי הדג.
- בתחתית המכשיר שמים את האורז יחד עם המים וחלב הקוקוס (לא חייבים לשים חלב קוקוס- זה נותן אקסטרה טעם אקזוטי לאורז והולך מצוין עם טעמי הטרייאקי - אם אין, מחליפים במים).
- פותחים את הרגליים של צלחת הטיגון ומניחים אותה במיקום העליון.
- יוצרים סלסילה מנייר כסף ומערבבים לתוכה את תערובת הירקות הקפואים יחד עם 2-3 כפות מרוטב הטריאקי; סוגרים ואוטמים את קערת נייר הכסף ומניחים על צלחת הטיגון (ראו בסרטון).
- מניחים את הסלמון עם צד העור פונה כלפי מעלה.
- מפעילים את המכשיר על פי הוראות היצרן:
- מזיזים את המתג החכם למצב תוכנית ספידי
- בוחרים בתכנית ארוחה מהירה (שילוב של בישול באדים וטיגון באוויר חם).
- מכוונים את הטיימר ל-15 דקות ולוחצים על כפתור התחלה / עצירה.
- לאחר כ-5 דקות, פותחים, הופכים את הדגים עם צד העור פונה מטה, בעזרת מברשת סיליקון, מברישים אותם ברוטב טרייאקי, סוגרים שוב וממשיכים לעוד 5 דקות בישול.
- פותחים שוב, הופכים את הדגים עם צד העור חזרה מעלה, מברישים שוב, סוגרים ומסיימים לבשל לעוד 5 דקות אחרונות.
- פותחים את המכשיר, מניחים את הדגים על צלחת הגשה עם הירקות המאודים לצידם.
- מסירים את צלחת הטיגון, מערבבים את האורז ומאווררים אותו ומגישים יחד עם הדגים והירקות.
אופן הכנה
- בקערה משרים את פילה הסלמון ברוטב הטריאקי למינימום חצי שעה - הופכים פעם-פעמיים כדי שהרוטב יצפה את כל חלקי הדג.
- בתחתית המכשיר שמים את האורז יחד עם המים וחלב הקוקוס (לא חייבים לשים חלב קוקוס- זה נותן אקסטרה טעם אקזוטי לאורז והולך מצוין עם טעמי הטרייאקי - אם אין, מחליפים במים).
- פותחים את הרגליים של צלחת הטיגון ומניחים אותה במיקום העליון.
- יוצרים סלסילה מנייר כסף ומערבבים לתוכה את תערובת הירקות הקפואים יחד עם 2-3 כפות מרוטב הטריאקי; סוגרים ואוטמים את קערת נייר הכסף ומניחים על צלחת הטיגון (ראו בסרטון).
- מניחים את הסלמון עם צד העור פונה כלפי מעלה.
- מפעילים את המכשיר על פי הוראות היצרן:
- מזיזים את המתג החכם למצב תוכנית ספידי
- בוחרים בתכנית ארוחה מהירה (שילוב של בישול באדים וטיגון באוויר חם).
- מכוונים את הטיימר ל-15 דקות ולוחצים על כפתור התחלה / עצירה.
- לאחר כ-5 דקות, פותחים, הופכים את הדגים עם צד העור פונה מטה, בעזרת מברשת סיליקון, מברישים אותם ברוטב טרייאקי, סוגרים שוב וממשיכים לעוד 5 דקות בישול.
- פותחים שוב, הופכים את הדגים עם צד העור חזרה מעלה, מברישים שוב, סוגרים ומסיימים לבשל לעוד 5 דקות אחרונות.
- פותחים את המכשיר, מניחים את הדגים על צלחת הגשה עם הירקות המאודים לצידם.
- מסירים את צלחת הטיגון, מערבבים את האורז ומאווררים אותו ומגישים יחד עם הדגים והירקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן