בודהה בול: קערת אורז מלא וירקות ברוטב חמאת בוטנים משגע
צריכים למצוא את האיזון מחדש? הכירו את בודהה בול: קערת אורז מלא, עשירה בירקות טובים בכל הצבעים, ורוטב מפנק ונהדר שקושר הכל יחד. תעשו לכם טוב!
צריכים למצוא את האיזון מחדש? הכירו את בודהה בול: קערת אורז מלא, עשירה בירקות טובים בכל הצבעים, ורוטב מפנק ונהדר שקושר הכל יחד. תעשו לכם טוב!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1102.1 קק״ל 1102.1 קק״לפחמימות 149.0 גרם 149.0 גרםשומן 37.6 גרם 37.6 גרםנתרן 2286.6 מ״ג 2286.6 מ״גחלבון 39.0 גרם 39.0 גרםסיבים תזונתיים 22.2 גרם 22.2 גרםשומן רווי 7.0 גרם 7.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 323.3 מ״ג 323.3 מ״גברזל 7.9 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 2797.0 מ״ג 2797.0 מ״גאבץ 4.7 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים23
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות1102
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1102.1 קק״ל 1102.1 קק״לפחמימות 149.0 גרם 149.0 גרםשומן 37.6 גרם 37.6 גרםנתרן 2286.6 מ״ג 2286.6 מ״גחלבון 39.0 גרם 39.0 גרםסיבים תזונתיים 22.2 גרם 22.2 גרםשומן רווי 7.0 גרם 7.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 323.3 מ״ג 323.3 מ״גברזל 7.9 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 2797.0 מ״ג 2797.0 מ״גאבץ 4.7 מ״ג 4.7 מ״גסגור
לפעמים כל מה שרוצים זו קערת אוכל מאוזן ובריא, שמרגיש נכון לבטן ולנשמה. קערת בודהה בול היא בדיוק מה שאתם מחפשים – אורז מלא בתחתית, ירקות צלויים במינימום שמן והתעסקות, מסודרים מעל באופן מושך לעין, עם רוטב עשיר ונגיעה של שומשום קלוי. בתיאבון ולבריאות!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 23 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 1102 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
ירקות
-
1/2 ברוקולי בינונימפורק לתפרחות
-
1/2 בטטה בינוניתחתוכה לקוביות של סנטימטר
-
4 פלפלונים צבעוניים בינונייםנקיים מגרעינים וחצויים
-
1/4 כרוב סגול בינוניחתוך לרצועות
-
1/3 כרובית בינוניתמפורקת לתפרחות
-
טיפה תרסיס שמן קנולהאו שתי כפות שמן קנולה
-
1/4 כפית אבקת שום
-
1/2 כפית אורגנו יבש
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
רוטב
-
2 כפות חמאת בוטנים חלקה
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כפית ג’ינג’ר טחון
-
1 שן שוםכתושה
-
1 כף סילאן
-
1 כפית שמן שומשום
-
1 כף מיץ לימון
-
1/2 כוס מים פושרים
הגשה
-
1 כפית שומשוםקלוי
אופן הכנה
- מכינים את הירקות: בקערת ערבוב, מרססים את הירקות בספריי שמן, מתבלים ומערבבים.
- מכניסים את פלטת הגריל למכשיר הנינג’ה וסוגרים את המכסה. בוחרים בפונקציית GRILL, מכוונים את הטמפרטורה ל-MAX ומכוונים את הזמן ל-10 דקות.
- לוחצים START/STOP להתחלת חימום המכשיר. כעבור כמה דקות, המכשיר יודיע שהוא התחמם וזה הזמן להוסיף את הירקות.
- מסדרים את הירקות המתובלים בשכבה אחידה על פלטת הגריל וסוגרים את המכסה. המכשיר יתחיל את הבישול ויעצור את הגריל כשהירקות מוכנים.
- מכינים את האורז: בסיר קטן מטגנים את האורז בשמן זית במשך 2 דקות, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים מלח, מנמיכים את הלהבה, סוגרים את המכסה ומשאירים לבישול במשך 25 דקות.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה.
- בקערה גדולה מסדרים בתחתית את האורז המבושל, מעליו מסדרים את הירקות הצלויים ממכשיר הנינג’ה גריל, מתבלים ברוטב חמאת הבוטנים ומפזרים שומשום.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
אופן הכנה
- מכינים את הירקות: בקערת ערבוב, מרססים את הירקות בספריי שמן, מתבלים ומערבבים.
- מכניסים את פלטת הגריל למכשיר הנינג’ה וסוגרים את המכסה. בוחרים בפונקציית GRILL, מכוונים את הטמפרטורה ל-MAX ומכוונים את הזמן ל-10 דקות.
- לוחצים START/STOP להתחלת חימום המכשיר. כעבור כמה דקות, המכשיר יודיע שהוא התחמם וזה הזמן להוסיף את הירקות.
- מסדרים את הירקות המתובלים בשכבה אחידה על פלטת הגריל וסוגרים את המכסה. המכשיר יתחיל את הבישול ויעצור את הגריל כשהירקות מוכנים.
- מכינים את האורז: בסיר קטן מטגנים את האורז בשמן זית במשך 2 דקות, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים מלח, מנמיכים את הלהבה, סוגרים את המכסה ומשאירים לבישול במשך 25 דקות.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה.
- בקערה גדולה מסדרים בתחתית את האורז המבושל, מעליו מסדרים את הירקות הצלויים ממכשיר הנינג’ה גריל, מתבלים ברוטב חמאת הבוטנים ומפזרים שומשום.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
למי שאין ברשותו “נינג’ה”, אזי איך לבשל את הירקות ולמשך כמה זמן?
היי אופיר, המתכון הזה מותאם לנינג’ה, יש מתכונים אחרים של בודהה בול באתר 🙂
בישול אורז מלא ב-10 דקות???
היי רותי, תודה על עירור תשומת הלב! את האורז המלא מבשלים 25 דקות – עודכן במתכון.