בייבי פלפלונים ממולאים בגבינות: תתכוננו לים של מחמאות!
מנה ססגונית ויפהפייה למראה, של בייבי פלפלונים ממולאים בתערובת גבינות, קלויים בתנור בציפוי פנקו קריספי. מגישים לאורחים ומרגישים מינימום שף
מנה ססגונית ויפהפייה למראה, של בייבי פלפלונים ממולאים בתערובת גבינות, קלויים בתנור בציפוי פנקו קריספי. מגישים לאורחים ומרגישים מינימום שף
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 487.8 קק״ל 1951.3 קק״לפחמימות 26.0 גרם 104.1 גרםשומן 33.4 גרם 133.7 גרםנתרן 796.1 מ״ג 3184.3 מ״גחלבון 22.3 גרם 89.3 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.6 גרםשומן רווי 22.1 גרם 88.3 גרםכולסטרול 46.7 מ״ג 186.7 מ״גסידן 422.2 מ״ג 1688.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 306.2 מ״ג 1224.9 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות488
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 487.8 קק״ל 1951.3 קק״לפחמימות 26.0 גרם 104.1 גרםשומן 33.4 גרם 133.7 גרםנתרן 796.1 מ״ג 3184.3 מ״גחלבון 22.3 גרם 89.3 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.6 גרםשומן רווי 22.1 גרם 88.3 גרםכולסטרול 46.7 מ״ג 186.7 מ״גסידן 422.2 מ״ג 1688.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 306.2 מ״ג 1224.9 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 488 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 חבילות פלפלונים צבעונייםחצויים לאורכם ונקיים מגרעינים
-
200 גרם גבינת פרמזןמגוררת
-
200 גרם גבינת שמנת
-
1/2 כוס עגבניות מיובשותחתוכות דק
-
3 כפות בצל ירוקחתוך דק
-
2 שיני שוםכתושות
-
3 כפות רוטב סויהמזרח מערבלפי הטעם
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כוס פירורי פנקומזרח מערב
-
30 גרם חמאהמומסת
אופן הכנה
- ראשית, מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ומשמנים קלות תבנית אפייה.
- שנית, מערבבים בקערה את הגבינות, העגבניות המיובשות, הבצל הירוק, השום, הסויה והפלפל לתערובת אחידה.
- ממלאים את חצאי הפלפלים בתערובת הגבינות.
- מערבבים יחד את פירורי הפנקו והחמאה המומסת.
- מפזרים מתערובת הפירורים מעט מעל כל חצי פלפל. ומהדקים.
- אופים במשך 15-20 דקות או עד שהגבינה נמסה ופירורי הפנקו משחימים יפה.
- מגישים מיד.
אופן הכנה
- ראשית, מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ומשמנים קלות תבנית אפייה.
- שנית, מערבבים בקערה את הגבינות, העגבניות המיובשות, הבצל הירוק, השום, הסויה והפלפל לתערובת אחידה.
- ממלאים את חצאי הפלפלים בתערובת הגבינות.
- מערבבים יחד את פירורי הפנקו והחמאה המומסת.
- מפזרים מתערובת הפירורים מעט מעל כל חצי פלפל. ומהדקים.
- אופים במשך 15-20 דקות או עד שהגבינה נמסה ופירורי הפנקו משחימים יפה.
- מגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן