ביסקוטי עם קליפות תפוזים ושוקולד
ביסקוטי עם קליפות תפוזים ושוקולד אלה עוגיות איטלקיות יבשות מפורסמות, פשוטות להכנה, עם שפע של תוספות טעימות, שכל כך כיף להכין בבית
ביסקוטי עם קליפות תפוזים ושוקולד אלה עוגיות איטלקיות יבשות מפורסמות, פשוטות להכנה, עם שפע של תוספות טעימות, שכל כך כיף להכין בבית
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 133.9 קק״ל 3348.5 קק״לפחמימות 24.6 גרם 614.2 גרםשומן 2.8 גרם 70.2 גרםנתרן 89.3 מ״ג 2233.5 מ״גחלבון 2.8 גרם 70.8 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 9.8 גרםשומן רווי 1.2 גרם 31.2 גרםכולסטרול 35.4 מ״ג 886.2 מ״גסידן 12.1 מ״ג 303.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 16.9 מ״גאשלגן 84.0 מ״ג 2100.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 7.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 25 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות134
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 133.9 קק״ל 3348.5 קק״לפחמימות 24.6 גרם 614.2 גרםשומן 2.8 גרם 70.2 גרםנתרן 89.3 מ״ג 2233.5 מ״גחלבון 2.8 גרם 70.8 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 9.8 גרםשומן רווי 1.2 גרם 31.2 גרםכולסטרול 35.4 מ״ג 886.2 מ״גסידן 12.1 מ״ג 303.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 16.9 מ״גאשלגן 84.0 מ״ג 2100.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 7.7 מ״גסגור
עוגיות יבשות עם שפע של תוספות טעימות. מגישים עם כוס של משקה חם (כדי שיהיה במה לטבול….)
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 134 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח לבן
-
1 כפית גדושה אבקת אפייה
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
3 ביצים L
-
1 1/4כוסות או 250 גרם סוכר לבן
-
1 כף תמצית וניל
-
2 כפות ליקר תפוזים
-
1 כוס קליפות תפוז מסוכרות
-
1 כוס שוקולד צ’יפס
-
1 כוס פיסטוקים טבעיים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מנפים יחד בקערה קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח. בקערה נפרדת טורפים ביצים עם סוכר, תמצית וניל וליקר. יוצרים גומה בחומרים היבשים ויוצקים פנימה את תערובת הביצים. מערבבים יחד רק עד לקבלת בצק אחיד. לקראת סוף הערבוב מוסיפים קליפות תפוזים, שברי שוקולד ופיסטוקים.
- בידיים רטובות משטחים את הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה מרוסס בספריי שמן ואופים כ-30 דקות עד שהביסקוטי יציבים למגע. מצננים לחלוטין.
- מחממים תנור ל-140 מעלות. פורסים בעזרת סכין לחם לפרוסות בעובי חצי עד 1 ס”מ. משכיבים את הפרוסות על רשת ומייבשים בתנור למשך 25-30 דקות, עד שהפרוסות יבשות למגע. מצננים לחלוטין ומגישים עם כוס קפה ליד, לטבילה.
- שומרים בצנצנת עוגיות יפה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מנפים יחד בקערה קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח. בקערה נפרדת טורפים ביצים עם סוכר, תמצית וניל וליקר. יוצרים גומה בחומרים היבשים ויוצקים פנימה את תערובת הביצים. מערבבים יחד רק עד לקבלת בצק אחיד. לקראת סוף הערבוב מוסיפים קליפות תפוזים, שברי שוקולד ופיסטוקים.
- בידיים רטובות משטחים את הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה מרוסס בספריי שמן ואופים כ-30 דקות עד שהביסקוטי יציבים למגע. מצננים לחלוטין.
- מחממים תנור ל-140 מעלות. פורסים בעזרת סכין לחם לפרוסות בעובי חצי עד 1 ס”מ. משכיבים את הפרוסות על רשת ומייבשים בתנור למשך 25-30 דקות, עד שהפרוסות יבשות למגע. מצננים לחלוטין ומגישים עם כוס קפה ליד, לטבילה.
- שומרים בצנצנת עוגיות יפה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן