ביסקוטי שוקולד עם אגוזי לוז ושקדים
ביסקוטי שוקולד עם אגוזי לוז ושקדים אלה עוגיות איטלקיות יבשות מפורסמות, פשוטות להכנה, שכיף להכין בבית ולהגיש ליד כוס קפה או תה
ביסקוטי שוקולד עם אגוזי לוז ושקדים אלה עוגיות איטלקיות יבשות מפורסמות, פשוטות להכנה, שכיף להכין בבית ולהגיש ליד כוס קפה או תה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 86.9 קק״ל 5216.0 קק״לפחמימות 12.1 גרם 727.6 גרםשומן 3.4 גרם 202.8 גרםנתרן 41.5 מ״ג 2488.0 מ״גחלבון 2.4 גרם 144.6 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 53.0 גרםשומן רווי 0.4 גרם 22.8 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 14.9 מ״ג 891.9 מ״גברזל 0.4 מ״ג 26.1 מ״גאשלגן 55.6 מ״ג 3334.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 17.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות87
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 86.9 קק״ל 5216.0 קק״לפחמימות 12.1 גרם 727.6 גרםשומן 3.4 גרם 202.8 גרםנתרן 41.5 מ״ג 2488.0 מ״גחלבון 2.4 גרם 144.6 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 53.0 גרםשומן רווי 0.4 גרם 22.8 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 14.9 מ״ג 891.9 מ״גברזל 0.4 מ״ג 26.1 מ״גאשלגן 55.6 מ״ג 3334.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 17.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 87 | כמות מנות 60 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
460גרם או 3 1/4 כוסות קמח לבן
-
40גרם או 1/3 כוס אבקת קקאו
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
4 ביצים L
-
300גרם או 1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
2 שקיות סוכר וניל
-
3 כפות ברנדי
-
1כוס או 100 גרם אגוזי לוז
-
1כוס או 100 גרם שקדים מולבנים שלמים
-
1 כוס שוקולד צ’יפס לבן
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מערבבים בקערה קמח, קקאו, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח.
- בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר, סוכר וניל וברנדי. יוצקים את תערובת הביצים לקערה עם תערובת הקמח ולשים בידיים רק עד לקבלת בצק אחיד ודביק מאוד.
- מוסיפים פקאנים ושוקולד צ’יפס ולשים קצרות לפיזורם האחיד בבצק.
- בידיים נקיות ורטובות יוצרים מהבצק 2 “נקניקים” שמנמנים באורך כ-30 ס”מ, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בידיים מעט.
- אופים כ-30 דקות, עד שהכיכרות מוצקות למגע אך עדיין מעט רכות ללחיצה. מצננים לחלוטין (אחרת השוקולד יימרח במהלך הפריסה).
- מחממים תנור ל-140 מעלות.
- בסכין ארוכה פורסים באלכסון ארוך ככל האפשר, לפרוסות בעובי 1 ס”מ. מניחים את הפרוסות על רשת התנור ואופים כ-25 דקות, עד שהעוגיות יבשות למגע. מצננים לחלוטין ושומרים בצנצנת גבוהה ואטומה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מערבבים בקערה קמח, קקאו, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח.
- בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר, סוכר וניל וברנדי. יוצקים את תערובת הביצים לקערה עם תערובת הקמח ולשים בידיים רק עד לקבלת בצק אחיד ודביק מאוד.
- מוסיפים פקאנים ושוקולד צ’יפס ולשים קצרות לפיזורם האחיד בבצק.
- בידיים נקיות ורטובות יוצרים מהבצק 2 “נקניקים” שמנמנים באורך כ-30 ס”מ, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בידיים מעט.
- אופים כ-30 דקות, עד שהכיכרות מוצקות למגע אך עדיין מעט רכות ללחיצה. מצננים לחלוטין (אחרת השוקולד יימרח במהלך הפריסה).
- מחממים תנור ל-140 מעלות.
- בסכין ארוכה פורסים באלכסון ארוך ככל האפשר, לפרוסות בעובי 1 ס”מ. מניחים את הפרוסות על רשת התנור ואופים כ-25 דקות, עד שהעוגיות יבשות למגע. מצננים לחלוטין ושומרים בצנצנת גבוהה ואטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן