רקע הנמל מעודכן

בקלי קלות: קרמשניט טעים ברמות אחרות!

קרמשניט מושלם שלא דורש אפייה כלל! עם קרם חלב ווניל מעולה ועלי קרמשניט נפלאים - קינוח מעולה שלא צריך להתאמץ בשבילו
קרמשניט מושלם שלא דורש אפייה כלל! עם קרם חלב ווניל מעולה ועלי קרמשניט נפלאים - קינוח מעולה שלא צריך להתאמץ בשבילו
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 13 שעות
  • קלוריות
    5428
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5427.6 קק״ל 5427.6 קק״ל
    פחמימות 585.5 גרם 585.5 גרם
    שומן 282.7 גרם 282.7 גרם
    נתרן 1760.9 מ״ג 1760.9 מ״ג
    חלבון 152.0 גרם 152.0 גרם
    סיבים תזונתיים 26.4 גרם 26.4 גרם
    שומן רווי 114.4 גרם 114.4 גרם
    כולסטרול 1783.2 מ״ג 1783.2 מ״ג
    סידן 1707.0 מ״ג 1707.0 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 2510.6 מ״ג 2510.6 מ״ג
    אבץ 9.8 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 13 שעות
  • קלוריות
    5428
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5427.6 קק״ל 5427.6 קק״ל
    פחמימות 585.5 גרם 585.5 גרם
    שומן 282.7 גרם 282.7 גרם
    נתרן 1760.9 מ״ג 1760.9 מ״ג
    חלבון 152.0 גרם 152.0 גרם
    סיבים תזונתיים 26.4 גרם 26.4 גרם
    שומן רווי 114.4 גרם 114.4 גרם
    כולסטרול 1783.2 מ״ג 1783.2 מ״ג
    סידן 1707.0 מ״ג 1707.0 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 2510.6 מ״ג 2510.6 מ״ג
    אבץ 9.8 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור

קרמשניט זה קינוח שלרוב נמנעים מלהכין בבית ומעדיפים לקנות בחוץ, מכיוון שהוא מורכב להכנה. קבלו גרסה של קרמשניט מעולה עם קיצור דרך שאפילו לא דורש אפייה! קינוח מתוק ועדין עם עלי קרמשניט מוכנים וקרם בטעם וניל.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
חיה טבואדה
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את הביצים, הסוכר, הקמח, החמאה ותמצית הווניל לתערובת אחידה.
  2. מחממים את החלב בסיר (לא מביאים לרתיחה), מוסיפים את התערובת שהכנו ומערבבים לתערובת במרקם קרמי. מעבירים את הקרם לקערה ומכניסים למקרר ל-40 דקות.
  3. חותכים את עלי הקרמשניט לקוביות ומערבבים לתוך הקרם.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה עגול ומפזרים עלי קרמשניט מפוררים. ומעבירים למקרר להתייצבות ללילה שלם.
קרמשניט1
קרמשניט. צילום: חיה טבואדה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בקלי קלות: קרמשניט טעים ברמות אחרות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    איילת

    בסעיף 2 רשום לחמם את החלב. כמה חלב? חלב לא רשום במצרכים.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי איילת, תודה על עירור תשומת הלב! עדכנו את המצרכים והוספנו את כמות החלב (1.5 ליטר)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות