בוש קאבר דסקטופ

בראוניז גבינה ופירות יער לשבועות

אחד הקינוחים היפים והטעימים שיצא לכם לאכול – בראוניז גבינה עם פירות יער, מתכון קל להכנה שההצלחה שלו מובטחת. חג שמח!
אחד הקינוחים היפים והטעימים שיצא לכם לאכול – בראוניז גבינה עם פירות יער, מתכון קל להכנה שההצלחה שלו מובטחת. חג שמח!
  • ליאת מועלם
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3572
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3571.7 קק״ל 3571.7 קק״ל
    פחמימות 463.1 גרם 463.1 גרם
    שומן 190.9 גרם 190.9 גרם
    נתרן 2167.3 מ״ג 2167.3 מ״ג
    חלבון 59.1 גרם 59.1 גרם
    סיבים תזונתיים 36.6 גרם 36.6 גרם
    שומן רווי 111.7 גרם 111.7 גרם
    כולסטרול 1234.1 מ״ג 1234.1 מ״ג
    סידן 384.3 מ״ג 384.3 מ״ג
    ברזל 19.7 מ״ג 19.7 מ״ג
    אשלגן 2288.8 מ״ג 2288.8 מ״ג
    אבץ 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3572
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3571.7 קק״ל 3571.7 קק״ל
    פחמימות 463.1 גרם 463.1 גרם
    שומן 190.9 גרם 190.9 גרם
    נתרן 2167.3 מ״ג 2167.3 מ״ג
    חלבון 59.1 גרם 59.1 גרם
    סיבים תזונתיים 36.6 גרם 36.6 גרם
    שומן רווי 111.7 גרם 111.7 גרם
    כולסטרול 1234.1 מ״ג 1234.1 מ״ג
    סידן 384.3 מ״ג 384.3 מ״ג
    ברזל 19.7 מ״ג 19.7 מ״ג
    אשלגן 2288.8 מ״ג 2288.8 מ״ג
    אבץ 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות גבינה
ליאת מועלם
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בראוניז

תערובת גבינה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית מרובעת 23X23 בנייר אפייה.
  2. מכינים את שכבת הבראוניז: מוסיפים לקערת המיקסר חמאה מומסת וסוכר ומערבבים במהירות איטית בעזרת בלון הקצפה.
  3. מוסיפים פנימה ביצים, כל פעם אחת עד שהיא נטמעת. מגבירים מעט את מהירות המיקסר ומקציפים עד שהתערובת מתבהרת מעט.
  4. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים אבקת קקאו, מלח ותמצית וניל. מוסיפים קמח ומערבבים רק עד לאיחוד.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים את הבלילה בצורה אחידה.
  6. מכינים את תערובת הגבינה: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים גבינת שמנת, סוכר וחלמון עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
  7. בעזרת כף שמים תלוליות של מלית הגבינה מעל הבראוניז וגם תלוליות של הריבה. לאחר מכן, בעזרת סכין/קיסם מערבלים ומייצרים דוגמת שיש.
  8. אופים במשך 35-40 דקות.
בראוניז גבינה ופירות יער1
בראוניז גבינה ופירות יער. צילום: ירדן עדי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות