-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3571.7 קק״ל 3571.7 קק״לפחמימות 463.1 גרם 463.1 גרםשומן 190.9 גרם 190.9 גרםנתרן 2167.3 מ״ג 2167.3 מ״גחלבון 59.1 גרם 59.1 גרםסיבים תזונתיים 36.6 גרם 36.6 גרםשומן רווי 111.7 גרם 111.7 גרםכולסטרול 1234.1 מ״ג 1234.1 מ״גסידן 384.3 מ״ג 384.3 מ״גברזל 19.7 מ״ג 19.7 מ״גאשלגן 2288.8 מ״ג 2288.8 מ״גאבץ 10.0 מ״ג 10.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה
-
קלוריות3572
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3571.7 קק״ל 3571.7 קק״לפחמימות 463.1 גרם 463.1 גרםשומן 190.9 גרם 190.9 גרםנתרן 2167.3 מ״ג 2167.3 מ״גחלבון 59.1 גרם 59.1 גרםסיבים תזונתיים 36.6 גרם 36.6 גרםשומן רווי 111.7 גרם 111.7 גרםכולסטרול 1234.1 מ״ג 1234.1 מ״גסידן 384.3 מ״ג 384.3 מ״גברזל 19.7 מ״ג 19.7 מ״גאשלגן 2288.8 מ״ג 2288.8 מ״גאבץ 10.0 מ״ג 10.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 3572 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז
תערובת גבינה
-
100 גרם גבינת שמנת
-
50 גרם סוכר לבן
-
1 חלמון M
-
100 גרם ריבת פירות יעראפשר גם ריבת תות או כל טעם אחר שאוהבים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית מרובעת 23X23 בנייר אפייה.
- מכינים את שכבת הבראוניז: מוסיפים לקערת המיקסר חמאה מומסת וסוכר ומערבבים במהירות איטית בעזרת בלון הקצפה.
- מוסיפים פנימה ביצים, כל פעם אחת עד שהיא נטמעת. מגבירים מעט את מהירות המיקסר ומקציפים עד שהתערובת מתבהרת מעט.
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים אבקת קקאו, מלח ותמצית וניל. מוסיפים קמח ומערבבים רק עד לאיחוד.
- יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים את הבלילה בצורה אחידה.
- מכינים את תערובת הגבינה: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים גבינת שמנת, סוכר וחלמון עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
- בעזרת כף שמים תלוליות של מלית הגבינה מעל הבראוניז וגם תלוליות של הריבה. לאחר מכן, בעזרת סכין/קיסם מערבלים ומייצרים דוגמת שיש.
- אופים במשך 35-40 דקות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית מרובעת 23X23 בנייר אפייה.
- מכינים את שכבת הבראוניז: מוסיפים לקערת המיקסר חמאה מומסת וסוכר ומערבבים במהירות איטית בעזרת בלון הקצפה.
- מוסיפים פנימה ביצים, כל פעם אחת עד שהיא נטמעת. מגבירים מעט את מהירות המיקסר ומקציפים עד שהתערובת מתבהרת מעט.
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים אבקת קקאו, מלח ותמצית וניל. מוסיפים קמח ומערבבים רק עד לאיחוד.
- יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים את הבלילה בצורה אחידה.
- מכינים את תערובת הגבינה: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים גבינת שמנת, סוכר וחלמון עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
- בעזרת כף שמים תלוליות של מלית הגבינה מעל הבראוניז וגם תלוליות של הריבה. לאחר מכן, בעזרת סכין/קיסם מערבלים ומייצרים דוגמת שיש.
- אופים במשך 35-40 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן