בראוניז פרווה מושחתים ומושלמים!
קינוח שילדים מאוד אוהבים - בראוניז שוקולד מושחתים! מתכון פשוט ומהיר להכנה לבראוניז שוקולד עשירים ורכים בתוספת אגוזי פקאן קראנצ'ים
קינוח שילדים מאוד אוהבים - בראוניז שוקולד מושחתים! מתכון פשוט ומהיר להכנה לבראוניז שוקולד עשירים ורכים בתוספת אגוזי פקאן קראנצ'ים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 434.5 קק״ל 5213.7 קק״לפחמימות 50.8 גרם 610.1 גרםשומן 24.3 גרם 292.1 גרםנתרן 125.3 מ״ג 1503.0 מ״גחלבון 6.0 גרם 72.2 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 44.2 גרםשומן רווי 9.7 גרם 116.3 גרםכולסטרול 74.3 מ״ג 891.2 מ״גסידן 36.5 מ״ג 438.5 מ״גברזל 2.9 מ״ג 35.0 מ״גאשלגן 320.6 מ״ג 3846.8 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 18.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות435
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 434.5 קק״ל 5213.7 קק״לפחמימות 50.8 גרם 610.1 גרםשומן 24.3 גרם 292.1 גרםנתרן 125.3 מ״ג 1503.0 מ״גחלבון 6.0 גרם 72.2 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 44.2 גרםשומן רווי 9.7 גרם 116.3 גרםכולסטרול 74.3 מ״ג 891.2 מ״גסידן 36.5 מ״ג 438.5 מ״גברזל 2.9 מ״ג 35.0 מ״גאשלגן 320.6 מ״ג 3846.8 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 18.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 435 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז
-
200 גרם שוקולד מריר
-
120 גרם מחמאה
-
300 גרם סוכר לבןכוס וחצי
-
3 ביצים L
-
1 קורט מלח דק
-
70 גרם קמח לבןחצי כוס
-
35 גרם אבקת קקאורבע כוס
-
100 גרם שוקולד צ’יפסאו שוקולד חתוך לקוביות
-
1 כוס אגוזי פקאןקצוצים גס
קישוט
-
50 גרם שוקולד מרירמומס
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- ממיסים את השוקולד והמחמאה במיקרו או על באן מרי ומערבבים היטב לתערובת חלקה.
- מוסיפים את הסוכר וטורפים היטב.
- מוסיפים את הביצים וטורפים היטב עד שהן נטמעות בתערובת.
- מוסיפים את הקמח, הקקאו המנופה והמלח ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה וחלקה ללא גושים.
- מוסיפים את התוספות ומערבבים. אפשר לפזר מעל עוד קצת שוקולד צ’יפס.
- יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ומיישרים.
- אופים כ-30 דקות, או עד שהבראוניז מתחילים להיסדק ומתייצבים.
- מקשטים בזילופי שוקולד, חותכים לריבועים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- ממיסים את השוקולד והמחמאה במיקרו או על באן מרי ומערבבים היטב לתערובת חלקה.
- מוסיפים את הסוכר וטורפים היטב.
- מוסיפים את הביצים וטורפים היטב עד שהן נטמעות בתערובת.
- מוסיפים את הקמח, הקקאו המנופה והמלח ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה וחלקה ללא גושים.
- מוסיפים את התוספות ומערבבים. אפשר לפזר מעל עוד קצת שוקולד צ’יפס.
- יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ומיישרים.
- אופים כ-30 דקות, או עד שהבראוניז מתחילים להיסדק ומתייצבים.
- מקשטים בזילופי שוקולד, חותכים לריבועים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (12)
איפה נכנס המלח?
ביחד עם הקמח והקקאו, עודכן במתכון
מה גודל התבנית שמשמשים בה?
תבנית מלבנית בינונית.