-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 726.7 קק״ל 2180.1 קק״לפחמימות 39.1 גרם 117.4 גרםשומן 58.4 גרם 175.3 גרםנתרן 72.1 מ״ג 216.4 מ״גחלבון 8.0 גרם 24.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 34.8 גרם 104.5 גרםכולסטרול 19.3 מ״ג 57.8 מ״גסידן 161.1 מ״ג 483.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 212.7 מ״ג 638.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל 6 שעות
-
קלוריות727
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 726.7 קק״ל 2180.1 קק״לפחמימות 39.1 גרם 117.4 גרםשומן 58.4 גרם 175.3 גרםנתרן 72.1 מ״ג 216.4 מ״גחלבון 8.0 גרם 24.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 34.8 גרם 104.5 גרםכולסטרול 19.3 מ״ג 57.8 מ״גסידן 161.1 מ״ג 483.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 212.7 מ״ג 638.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 6 שעות | קלוריות 727 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 מיכלים שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
1/2 צנצנת חלב מרוכז
-
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- מקציפים במיקסר את השמנת עם תמצית הווניל.
- כשהיא יציבה מוסיפים בהדרגה את החלב המרוכז של הנמל וממשיכים עד לקבלת קצפת אחידה ויציבה.
- מעבירים לכלי מתאים ומעבירים למקפיא עד להקפאה מלאה (כ-6 שעות או לילה שלם).
- אחרי שהגלידה קפאה, מוציאים, נותנים לגלידה מעט זמן להתרכך ומוסיפים את סוכריות העדשים לקישוט. מערבבים, מעבירים לכוס הגשה מתאימה ומקשטים מלמעלה עם סוכריות קטנות לקישוט. מגישים ובתאבון.
אופן הכנה
- מקציפים במיקסר את השמנת עם תמצית הווניל.
- כשהיא יציבה מוסיפים בהדרגה את החלב המרוכז של הנמל וממשיכים עד לקבלת קצפת אחידה ויציבה.
- מעבירים לכלי מתאים ומעבירים למקפיא עד להקפאה מלאה (כ-6 שעות או לילה שלם).
- אחרי שהגלידה קפאה, מוציאים, נותנים לגלידה מעט זמן להתרכך ומוסיפים את סוכריות העדשים לקישוט. מערבבים, מעבירים לכוס הגשה מתאימה ומקשטים מלמעלה עם סוכריות קטנות לקישוט. מגישים ובתאבון.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן