דג בחמאת עשבי תיבול עם פפרדלה

ישראל אהרוני מכין פילה דג בחמאת עשבי תיבול, מנה נפלאה לארוחת ערב קלילה וגם לאירוח חלבי. מגישים את הדג עם פסטה פפרדלה שכיף לאכול עם הרוטב
ישראל אהרוני מכין פילה דג בחמאת עשבי תיבול, מנה נפלאה לארוחת ערב קלילה וגם לאירוח חלבי. מגישים את הדג עם פסטה פפרדלה שכיף לאכול עם הרוטב
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    152
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 152.1 קק״ל 608.5 קק״ל
    פחמימות 5.2 גרם 20.9 גרם
    שומן 13.0 גרם 52.1 גרם
    נתרן 727.6 מ״ג 2910.2 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 4.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 27.2 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 47.5 מ״ג 190.0 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 157.2 מ״ג 628.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    152
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 152.1 קק״ל 608.5 קק״ל
    פחמימות 5.2 גרם 20.9 גרם
    שומן 13.0 גרם 52.1 גרם
    נתרן 727.6 מ״ג 2910.2 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 4.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 27.2 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 47.5 מ״ג 190.0 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 157.2 מ״ג 628.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. ממליחים ומפלפלים את הדגים ומפזרים עליהם עלי תימין.
  2. מחממים מחבת משומנת קלות וצורבים את הדגים משני צדיהם עד שהם מוכנים. נזהרים לא לייבש.
  3. מכינים את הרוטב: קוצצים דק את השאלוט, השום, הצלפים ועשבי התיבול. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  4. מחממים מחבת על אש בינונית. מוסיפים את החמאה, המרווה, השום, השאלוט והצלפים ומטגנים דקה.
  5. מוסיפים את היין הלבן, המלח והפלפל השחור ומבשלים דקה.
  6. מסירים מהאש, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.
  7. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
  8. בכל צלחת הגשה שמים פסטה, מעליה פילה דג ויוצקים מעל את רוטב החמאה. מקשטים בעירית קצוצה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דג בחמאת עשבי תיבול עם פפרדלה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות