רקע למתחם סוגת
קאבר דסקטופ סוגת

דג סלמון ואורז יסמין ברוטב משמשים ושקדים

דג סלמון ברוטב משמשים ושקדים, מתכון חגיגי וטעים, הגישו אותו לצד אורז יסמין ותהפכו את הארוחה שלכם למושלמת
דג סלמון ברוטב משמשים ושקדים, מתכון חגיגי וטעים, הגישו אותו לצד אורז יסמין ותהפכו את הארוחה שלכם למושלמת
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    385
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 385.4 קק״ל 1926.9 קק״ל
    פחמימות 30.3 גרם 151.4 גרם
    שומן 26.6 גרם 132.9 גרם
    נתרן 1286.2 מ״ג 6430.9 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 31.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 6.0 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 1.4 מ״ג
    סידן 11.6 מ״ג 57.8 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 15.8 מ״ג
    אשלגן 41.5 מ״ג 207.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    385
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 385.4 קק״ל 1926.9 קק״ל
    פחמימות 30.3 גרם 151.4 גרם
    שומן 26.6 גרם 132.9 גרם
    נתרן 1286.2 מ״ג 6430.9 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 31.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 6.0 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 1.4 מ״ג
    סידן 11.6 מ״ג 57.8 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 15.8 מ״ג
    אשלגן 41.5 מ״ג 207.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
ניצן סוסיד
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

דג

אורז

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את הדג לקוביות גדולות או לפרוסות.
  2. מכינים את הרוטב: מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לקערה ומערבבים היטב. שומרים בצד.
  3. מכינים את האורז: יוצקים את השמן לסיר ומחממים מעל להבה בינונית-גבוהה. מטגנים את האורז עם המלח תוך כדי ערבוב כ-4 דקות.
  4. מוסיפים את המים הרותחים, מכסים ומבשלים על הלהבה הכי נמוכה במשך 20 דקות.
  5. מכבים את האש, משאירים את המכסה סגור עוד 5 דקות ומאווררים בעדינות עם מזלג.
  6. מכינים את דג הסלמון: מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות שמן קנולה ומוסיפים את קוביות הסלמון. צולים את הסלמון כ-3 דקות משני הצדדים.
  7. מוסיפים למחבת עם הסלמון את הרוטב ומערבבים בעדינות. מבשלים כ-3 דקות נוספות.
  8. קולים את השקדים מעט במחבת וקוצצים את הכוסברה.
  9. מגישים את הדג בליווי אורז יסמין ומעטרים בכוסברה ובשקדים.
דג סלמון עם משמשים ושקדים1
דג סלמון עם משמשים ושקדים. צילום: דימיטרי פומזן, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות