האסיאתי המושלם: חזה עוף מוקפץ ברוטב סרירצ’ה דבש

פריך ועסיסי עם רוטב מדהים שאתם חייבים לנסות! חזה עוף מוקפץ ברוטב סרירצ'ה, סויה ודבש שמגישים עם אורז לבן וטורפים במיידי!
פריך ועסיסי עם רוטב מדהים שאתם חייבים לנסות! חזה עוף מוקפץ ברוטב סרירצ'ה, סויה ודבש שמגישים עם אורז לבן וטורפים במיידי!
  • אופיר חגי
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    249
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 249.4 קק״ל 997.5 קק״ל
    פחמימות 44.5 גרם 177.9 גרם
    שומן 8.3 גרם 33.2 גרם
    נתרן 99.0 מ״ג 396.2 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 6.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.5 מ״ג 25.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 39.7 מ״ג 158.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    249
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 249.4 קק״ל 997.5 קק״ל
    פחמימות 44.5 גרם 177.9 גרם
    שומן 8.3 גרם 33.2 גרם
    נתרן 99.0 מ״ג 396.2 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 6.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.5 מ״ג 25.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 39.7 מ״ג 158.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

בא לכם מנה בסגנון אסיאתי שכולם יזללו? קבלו מתכון להכנת חזה עוף מוקפץ עם רוטב מתוק חריף העשוי מדבש וסרירצ’ה. מנה טעימה ונפלאה שמגישים לצד אורז או נודלס. כולם יבקשו מכם את המתכון!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
אופיר חגי
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב סרירצ'ה דבש

חזה עוף

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מביאים לרתיחה בסיר קטן את המים, הסרירצ’ה, השום, הסוכר והדבש. מערבבים מדי פעם.

    קוביות עוף ברוטב סרירצ'ה ודבש4
    מכינים את הרוטב. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

  2. מערבבים בקערה את הקורנפלור והמים לתערובת אחידה. מוסיפים לרוטב ומערבבים היטב עד שהוא מסמיך. מנמיכים את הלהבה.
  3. מצפים את העוף: שמים בשקית זיפלוק גדולה את הקורנפלור ומעבירים אליה את קוביות העוף. סוגרים ומנערים היטב כך שכל העוף יצופה מכל הצדדים.
  4. מחממים במחבת גדולה או בווק שמן בגובה כ-2 ס”מ ומטגנים את העוף כמה דקות על להבה בינונית עד שהוא משחים מעט ועשוי. מוסיפים את רוטב הסויה ומקפיצים דקה.

    קוביות עוף ברוטב סרירצ'ה ודבש5
    מוסיפים את הסויה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

  5. מוסיפים את הרוטב למחבת ומקפיצים בו את העוף.

    קוביות עוף ברוטב סרירצ'ה ודבש
    מקפיצים את קוביות העוף במחבת עם הרוטב. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

  6. מפזרים קצת שומשום בטעם סויה ובצל ירוק ומגישים על אורז לבן.
קוביות עוף ברוטב סרירצ'ה ודבש2
קוביות עוף ברוטב סרירצ’ה ודבש. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
האסיאתי המושלם: חזה עוף מוקפץ ברוטב סרירצ’ה דבש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות