הגרסה הבריאה לחטיפי פצפוצי אורז שכולם אוהבים
אותו חטיף טעים פשוט להכנה בגרסה בריאה! פצפוצי אורז קראנצ'יים עם שוקולד מריר, שיבולת שועל, תמרים, קינמון ועוד דברים טובים. נשנוש בריא לאמצע היום או ליד הקפה
אותו חטיף טעים פשוט להכנה בגרסה בריאה! פצפוצי אורז קראנצ'יים עם שוקולד מריר, שיבולת שועל, תמרים, קינמון ועוד דברים טובים. נשנוש בריא לאמצע היום או ליד הקפה
- תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 175.3 קק״ל 2103.8 קק״לפחמימות 28.2 גרם 337.8 גרםשומן 6.0 גרם 71.9 גרםנתרן 5.5 מ״ג 65.5 מ״גחלבון 2.0 גרם 23.9 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 52.9 גרםשומן רווי 4.3 גרם 51.7 גרםכולסטרול 0.3 מ״ג 3.0 מ״גסידן 27.4 מ״ג 329.3 מ״גברזל 1.5 מ״ג 18.4 מ״גאשלגן 376.3 מ״ג 4515.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 8.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות175
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 175.3 קק״ל 2103.8 קק״לפחמימות 28.2 גרם 337.8 גרםשומן 6.0 גרם 71.9 גרםנתרן 5.5 מ״ג 65.5 מ״גחלבון 2.0 גרם 23.9 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 52.9 גרםשומן רווי 4.3 גרם 51.7 גרםכולסטרול 0.3 מ״ג 3.0 מ״גסידן 27.4 מ״ג 329.3 מ״גברזל 1.5 מ״ג 18.4 מ״גאשלגן 376.3 מ״ג 4515.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 8.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 175 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
12 תמרי מג'הול בינוניים
-
2 כפיות קינמון טחון
-
2/3 כוס צימוקים כהים
-
1/2 כוס קוקוס טחון
-
1 כוס פצפוצי אורז
-
150 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם בננה צ’יפסמיובשות
אופן הכנה
- שוברים את השוקולד המריר לקוביות ושמים בקערה ללא חמאה.
- . מניחים על סיר קטן עם מים רותחים. חשוב: אסור שהמים בסיר יגעו בתחתית הקערה עם השוקולד! מבשלים ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
- בנפרד ממוססים את התמרים בקצת מים בתוך סיר עד שהם הופכים להיות ממש מחית. אם רוצים לזרז את תהליך ההתמוססות, ניתן להשתמש בבלנדר מוט.
- שמים את פצפוצי האורז בקערה גדולה ומוסיפים את שיבולת השועל, מחית התמרים, השוקולד המריר, בננות מיובשות, צימוקים, קוקוס וקינמון.
- יוצקים על הכל את תערובת השוקולד ומערבבים היטב
- מרפדים תבנית מלפנית בנייר אפייה- סנו (גם בדפנות!), מעבירים לתבנית את תערובת פצפוצי האורז, משטחים, מכסים בנייר כסף- סנו ומעבירים למקרר לשעה.
- מוציאים את התערובת מהמקרר-beko מחלצים מהתבנית וחותכים לאצבעות בגודל של 3X10.
אופן הכנה
- שוברים את השוקולד המריר לקוביות ושמים בקערה ללא חמאה.
- . מניחים על סיר קטן עם מים רותחים. חשוב: אסור שהמים בסיר יגעו בתחתית הקערה עם השוקולד! מבשלים ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
- בנפרד ממוססים את התמרים בקצת מים בתוך סיר עד שהם הופכים להיות ממש מחית. אם רוצים לזרז את תהליך ההתמוססות, ניתן להשתמש בבלנדר מוט.
- שמים את פצפוצי האורז בקערה גדולה ומוסיפים את שיבולת השועל, מחית התמרים, השוקולד המריר, בננות מיובשות, צימוקים, קוקוס וקינמון.
- יוצקים על הכל את תערובת השוקולד ומערבבים היטב
- מרפדים תבנית מלפנית בנייר אפייה- סנו (גם בדפנות!), מעבירים לתבנית את תערובת פצפוצי האורז, משטחים, מכסים בנייר כסף- סנו ומעבירים למקרר לשעה.
- מוציאים את התערובת מהמקרר-beko מחלצים מהתבנית וחותכים לאצבעות בגודל של 3X10.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן